No, pa lep pozdrav tudi od mene. Vidim, da se izgubljeni vračamo. Minilo je kar nekaj časa, od zadnjega javljanja, ampak zdaj sem se pa mogla oglasit, je že skrajni čas, pa tudi dopusta je konec in se moram nekam zjadit, ker grem v sredo spet delat.Pa bomo že nekak.
Skratka, malo smo grešili, malo smo se držali, tako malo sladoleda že dolgo nismo pojedli na morju, kot letos. V tem času, kar se spet nekako skušam držati diete, sem izgubila 6 kg ( to sem že enkrat napisala) in mi je tako tudi ostalo - trenutno. Čeprav sem na morju imela zajtrk (beri pozno malico, ker smo bili veliki zaspanci) in potem pozno kosilo oz. že skoraj večerjo in potem ponavadi samo pijačo, sem ostala na isti teži. Zadnje tri dni ne šteje, ker sva s sestro obe fasali nek virus in me še danes grlo boli in temu primerno sva bolj pili čajčke kot kaj drugega. K sreči so otroci ostali zdravi. Sadja si pa tudi nismo kaj veliko privoščili, ker je dol tako drago, da ni res. Lubenice so včasih na kamionih vozli in ob cestah prodajali za nekaj drobiža, zdaj smo pa premišljevali ali bi jo kupili ali ne.
Ampak zdaj smo doma in navkljub nekaj feštam, ki nas še čakajo, bomo nadaljevali z dieto, ker pot do cilja je še zelo dolga in trnava.
Zdaj moram pa malo pospravljat, pa prati in saj veste, kaj vse čaka ko prideš domov.
LP Rmeli