Skozipadalica, pa ti si res neverjetna. Kako sem se smejala, ko sem brala tvojo odisejado fotokopiranja. Res si ta prava !!! Take punce je treba fotokopirat, ne tvoje poročilo. No, glede izpita krasno, je pa lep občutek, da smo vsaj za nekaj koristni tu na forumu - ha,ha,ha. Jutri pa še enega, pa si ta glavna.
Blagor tvoji mami, ko vsi vse jeste. Jaz mojega velikana že od malega nisem uspela na vaditi na zelenjavo, pa čeprav sem delala kremne juhe in ne vem kaj še vse. Pljuval je naokoli, da je bilo veselje. In še danes ne je nobene zelenjave, razen krompirja, špinače in stročjega fiižola. Tudi nobene solate, pa skoraj nič sadja. Zelo sem bila zaskrbljena, jezna in razočarana, ker mi ni uspelo navaditi ga na zdravo prehrano. Ko je bil manjši je vedno govoril, da naj ne bom v skrbeh, da z leti okušalne brbončice odmirajo in bo kot starejši mogoče le kaj jedel od zelenjave ali sadja. Zdaj vedno reče, da jih še ni odmrlo dovolj. Jaz pa pojem tovrstne hrane res ogromne količine. Zdaj sem se pač navadila da kuham zanj eno, zame pa drugo hrano. Kaj hočemo. Nam pač ni ratalo. In ko sem gledala Jamieja, me je bilo kar groza. Ampak to je odsev današnjega časa. Na dopustu sem opazovala Američane, ki so bili tam v večini. Od toplih jedi je bilo za vsak obrok vsaj 12 različnih, pa veliko zelenjave. Oni pa na krožniku hamburgerje, pomfri ali pa špagete. Za kozlat. In to otroci in odrasli. No, taka kriza moj otrok ni, saj hvala bogu zadnja leta ne mara kaj preveč te hrane, ampak krompir pa meso, pa testenine z mesno omako, to pa je ta pravo zanj. Vem pa, da, ko bo nehal trenirati košarko, bodo kile hitro problem, ker je "moje vrste".
Celjanke, če se boste dobile po službi, se lahko prikažem tudi jaz. Sem pa res na sredini, med 02 in 03. Nikogaršnja.
marjanca45