Dobro jutro, rožice !
Sonce sije in upam, da bo tako tudi ostalo. To poletje je res bolj podobno jeseni. Ampak glavno, da je na morju lepo vreme.
Francka, čuj ti ( malo štajerščine za dobro jutro), kam si zdaj mrknila ? Saj nas bo pobralo od nestrpnosti, kaj se ti je zgodilo. Pa če se prav spomnim, si ti takrat kar precej oklestila svoje telo, kaj ? Pa mlada si tudi še, tako, da bo za nas malo manj mlajše še bolj pomembno, kaj se ti je zgodilo. Kar se mojega telesa tiče, je to prehranjevanje dobro prestalo, samo ne vem, zakaj mi lasje tako zelo izpadajo. Vmes je bilo nekaj časa boljše, sedaj pa je spet prava kriza. Si bom morala očitno nekaj nabaviti, drugače bom čisto plešasta.
Ta vikend je bil tudi zame grešen, saj ne vem, zakaj sem imela takšno voljo do pečenja. Najprej sem v soboto pekla rogljiče iz kvašenega testa, od katerih so trije pristali v mojih ustih ( na srečo so zelo majhni - v velikosti mojega mezinca, pa z ničemer polnjeni ). No zvečer je bilo na sporedu kakih 50 palačink, ki sem jih spekla, pa na srečo so šle naravnost v zmrzovalnik mimo mene. V nedeljo pa orehova gibanica ! Preveč sem imela orehovega namaza in kar kakšne tri jedilne žlice sem pojedla in to ob kakih desetih dopoldan. Potem kosilo po reglcih, popoldan pa je še mami spekla eno krasno ribezovo pecivo in evo ga na, dva kosa naravnost v mene. Zvečer pa spet lubenična požrtija. Hvala bogu, da je konec vikenda. V službi pa razen sadja na srečo nimam.
No, tole sem pisala več kot eno uro, saj je sodelavka šla na dopust in sedaj vsi navaljujejo na mene. Očitno bosta ta dva tedna zelo hitro minila.
marjanca45