že spet sem tukaj. ostala sem pri poglavju delitev premoženja ob prenehanju zakonske zveze. bljek. sploh ne vem zakaj se naj gulim, ker vem da bo spet tak test dala, da bomo se vsi spet gledali.
hej, dane sse je dan slabo začel, čeprav mislim da se je tudi včeraj slabo začel in dobro končal...
ampak. mi je pozvonila soseda in mi ponudila pecivo.jau.. in nisem mogla da ne bi, ker to starim ljudem ni všeč. sem probala, pa mi je dala še 3 kose na krožnik za fanta, da sem mu nesla. svojega sem pojedla. joj. in je bil tako dober, da sem še enega..... to se mi pa še ni zgodilo.... pred poldnevom. no tolažim se s tem, da so notri jabolke.......... ampak kar, na dan z besedo, kregajte me!
mogoče ste me narobe razmele glede mojih skodelic. ma ko pridejo prijatli na obisk, velč ali manj študentaraja, ma njim je itak vseeno s česa pijejo, samo da je noter rdečega kaj.... amapak bolj kdo starejši npr. soseda ki je bolj fina in tako,....... drugače pa res pomembno je druženje!
ej, marjanca kako nagrajevanje si pa ti mislila, ko kaj naredi??? jejej. če misliš to kot jaz, poredna ti, ti.

papa