Celulit

Saj tudi jaz ga nimam, pa še nikoli nisem uporabljala kreme. Santano pa od včeraj lp Anamarija
Mene pa zanima, ali ima katera od vas izkušnje z masažnim aparatom Philips proti celulitu.Deluje na nekakšen vakum in bi rada izvedela vaše mnenje. Lp cufka
anamarija1 je napisal/a:
Saj tudi jaz ga nimam, pa še nikoli nisem uporabljala kreme. Santano pa od včeraj lp Anamarija
K meni pridi ,ti ga bom dala ,ga ne rabim več. lp goga
A zdaj pa še Philipsov masažer pomaga??? Še malo pa bo preveč uspešnih nasvetov?? ham-njam

tumpika je napisal/a:
Naj živi bučno olje! tumpika

Sem šla po bučno olje, pa zdej ne vem, kolk dni mora to bit namazano, da deluje...po moje bo do fish piknika čisto dovolj. 

Ognjič
Ja, jaz sn si kupla dva litra, za vsako nogo eniga. Poleg tega, ka v kožo pridejo vse bučne sestavine, si po nekajkratnem mazaji že čista črna. Kakiga solarija ne nucaš spljoh! Ježušna, kak pa naj toto olje spravim vun s kavbojk? tumpika
Tumpika tejka77

tumpika je napisal/a:
Ježušna, kak pa naj toto olje spravim vun s kavbojk? tumpika

Kruh pomakaj, mogoče bo fleka zmanjkalo

Ognjič
Ognjič, darling, Slovenija se deli na regijo bučnega olja in regijo olivnega olja, ti boš pa z bučnim oljem na fiš pikniku na en svojevrsten način dialektično presegla ta dualizem....:))))) Vendelina jr.
Ognjič

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti