Iščem začimbo luštrek

potegnila sem fuuul staro temo ven, zato da ne rabim odpirat nove. torej- luštrek, zanima me če se ga da dobit tudi v trgovinah? ne vem, kot posušeno začimbo? sicer mi ga je danes dala mami kar nekaj in je že v skrinji pa vendar me zanima. ker jaz si goveje juhe brez vonja luštreka skoraj ne znam predstavljat. no si jo znam ampak z luštrekom je neprimerno boljša. lucijana
ja, maestro ima luštrek v tamalih stekleničkah, ampak za juho ga jaz veliko porabim in se mi zdi neuporabno, zato ga imam raje na vrtu. tulka

V Mercatorju imajo suhega od firme Evergreen iz Boštanja.

Ognjič

lucijana, v tej temi boš marsikaj izvedela: http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1503štrek

rimljanka - zasebno mnenje
Mi smo včasih to imenovali tudi maggi-ker tako diši. Rimljanka se toplo priporočam, za kako malo koreninico, ker jo že dolgo iščem LP lena70

Ti spomladi samo spomni in dobiš, lena70.

matra me samo v tem času ko ga na vrtu skoraj ni več. čez poletje ni panike, ratse na vrtu... drugače pa hvala :D lucijana

Če bi si ga pravočasno nasušila.... Luštrk je občutljiv na nizke temperature (nadzemni del) in zato zdaj pospešeno propada.

ma letos ne vem kaj je bilo da je na vrtu zelo hitro stran prišel :( no ga bom poiskala v trgovinah, za silo že bo. ko porabim tega ki sm ga dobila včeraj. lucijana

hej...zanima me, če mi kdo proda posušen luštrek???
LP

sneguljcica12

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti