Mini potičke
Katarina, ne vem, katera trgovina ti je bližja. Toda jaz prisegam na Gradec, je večja od Celovca, mogoče sem jo tudi bolj navajena. Je pa gužva čez teden v Celovcu, ali celo v soboto takoj ko odprejo, manjša. Jaz bi šla v Gradec. Mislim, da ti ne bi smeli prevoza preveč zaračunati. Ali pa če najamete kombi pa peljete to sami domov. Prodajalec Damjan je rekel, da to ljudje največ prakticirajo. Če ti kaj manjka, ti problema, napišeš kakšen mejl, pa ti pošljejo brez problema.
Maja, na enem drugem forumu sem pred 2 dnevoma prebrala, da ne vozijo več nad 1000€ zastonj, je bilo pa še lani temu tako. Sama se nisem še zanimala zato, lahko pa napišeš mejl v Gradec, pa ti bodo takoj odgovorili. Lahko pišeš tudi v angleščini. Mislim, da je bilo pod 1000€ tako, da so ti zaračunali 10% celotne kupnine oziroma največ 150€ za prevoz.
JelenckovaMaja75, zakon si!!!
V bistvu se mi stroški dostave ne zdijo preveč visoki, ti vsaj ni treba tuhtati, kako boš vso pohištvo natlačil v avto. Midva se iz Ikee vedno peljeva naložena do stropa!![]()
![]()
![]()
Kolikor razumem so zgornje cene za dostavo same ikee. Kako pa je, če si izposodiš njihov kombi in sam odpelješ stvari domov ter ga potem pripelješ nazaj?
katjushkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mini potičke

Svaljki z žajbljem