Praženo zelje s krvavicami in krompirjem
Prebiram tole poročanje o Irski, hvala za zanimivo branje. Mogoče bi mi znala napisati še, kaj jedo najraje Irski otroci? Obiski, ki so bili pri meni so jedli vso zelenjavo brez vseh začimb: solato samo oprano, brokoli, korenje in krompir itd, samo kuhano na vodi in podobno. Samo krompirček je bil lahko ocvrt.
Za moje kuharske izkušnje čisto nerazumljivo. Prosim za kakršnokoli mnenje. Hvala!
Katrca11Ooo, lepo je bilo (ponovno) brati Veri, ki je že toliko časa ni na Kulinariki le zaradi tega, ker je šla nekomu/ nekaterim v nos predvsem zaradi veselja z otroci, ki ga je rada delila z nami. Zaradi tega smo "izgubili" tudi bogate prispevke o kuhanju in vsem povezanem z njim. Škoda.
Tudi sama premišljujem o potovanju na Irsko. Mimogrede - poznate še kakšno klasično tradicionalno irsko sladico - poleg apple crumble? Hvala!
lunacka| lunacka je napisal/a: |
Ooo, lepo je bilo (ponovno) brati Veri, ki je že toliko časa ni na Kulinariki le zaradi tega, ker je šla nekomu/ nekaterim v nos predvsem zaradi veselja z otroci, ki ga je rada delila z nami. Zaradi tega smo "izgubili" tudi bogate prispevke o kuhanju in vsem povezanem z njim. Škoda.
Tudi sama premišljujem o potovanju na Irsko. Mimogrede - poznate še kakšno klasično tradicionalno irsko sladico - poleg apple crumble? Hvala!
|
linačka, a nisi opazila, da je Veri nazadnje pisla leta 2005? Razen če si mislila da je bilo spet lepo prebrati njen zadnji post izpred petih let.
mamamia| mamamia je napisal/a: |
linačka, a nisi opazila, da je Veri nazadnje pisla leta 2005? Razen če si mislila da je bilo spet lepo prebrati njen zadnji post izpred petih let.
|
ravno to sem mislila, mamamia :) res jo imam v lepem spominu in je bilo lepo prebrati tudi star zapis
lunackaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Praženo zelje s krvavicami in krompirjem

Rezanci Barilla s slanino in gobami