Če boste šli na Dimičevo - samo opozorilo - tiste hiške (vzorčne) , ki so bile tam, podirajo ali so že podrli (kaka dva tedna nazaj) . Tako da, če niste iz Ljubljane, se prej pozanimajte po telefonu Mislim pa, da je bilo tisto od Jelovice, nisem pa sigurna.
Sicer tudi sama že petnajst let domujem v montažki od Marlesa. V glavnem sem zadovoljna, motijo me le ozke okenske police, pa to, da je voda le v zidanih stenah, kar nekoliko omejuje razporejanje notranje opreme v kuhinji in kopalnici. Kar se tiče toplotne izolacije, je pa ena a.
Pa še na nekaj se splača pazit, če ne delaš na ključ - vsaj mi nismo, ko se je gradilo, pa smo imeli potem težave - namreč, ko so postavljene notranje stene in sidrane v za to pripravljene luknje v betonski plošči, je treba pazit, da se jih ne premika (je dosti, če se nasloniš, da jo zamakneš, dokler niso luknje zalite z betonom). Mi nismo bili dovolj pozorni, pa je bilo potem igračkanja, ko noben koti ni bil več pravi in noben štok oz. vrata niso šla normalno noter.
Tega se zdaj spomnim, kaj drugega pa ne...
... a ja, še to, štekerji - moje vtičnice so vse cca 40 cm od tal, tudi v kuhinji, in zato seveda ZA kuhinjskimi elementi. No, potem, ko sem nekaj let mikser vklapljala na podaljšek iz hodnika, smo potem pri menjavi kuhinje razštemali malo stene in povlekli gor elektriko...
Veliko sreče v novem domu,
Irena