Kaj ponuditi h kruhovim cmokom?

Poskusiš lahko tudi z drobnjakovo ali čemaževo omakco. Bernarda
Pa stročji fižol v omaki (mmmmmnjamiii), grah v smetanovi omaki, dušene bučke s kislo smetano, sladko zelje, por v omaki, brezmesni paprikaš, če ješ ribe, bi po moje šli krasno tudi h brodetu. Pa še bi se našlo. Pozdravčke vsem!
Poglej pod "omake" ali "prikuhe".Jaz si predstavljam, da bi bilo super z gragom v omaki.Iz različne zelenjave res lahko veliko narediš. barbara R.
Mislim da je z kruhovimi cmoki kot z makaroni - kakršnakoli omaka je super. Odvisno pač od tvojega okusa. Meni osebno so kruhovi cmoki v fajn gobovi omaki zakon. Ne delam pa cmokov ( lenoba ?!) in maso za cmoke dam v jensko posodo - spečem in narežem na kocke. Kruhove kocke torej. Lumpica
Vcibej, jaz tudi večkrat maso za kruhove cmoke popečem v pečici. Samo v tem primeru iz beljakov naredim sneg, po vrhu pa potresem s sirom. lp, Maja
pOSKUSITE NAREDITI RAZNE TOFUJE, SAJTANE IN OSTALE ZADEVE V OMAKI, TAKO KOT ZREZKE, LE DA JE VSE SKUPAJ PREJ KUHANO. sAMA POČNEM TAKO ALI PA GOBJI GOLAŽ, GOBE S SMETANO, RAZNI Ibi namazi,... neva
Uf, koliko idej! Hvala vsem. Zanimata me recepta za drobnjakovo omako od Bernarde in za stročji fižol v omaki od noe. lp, maja
Čisto enostavno:na žlici ali dveh olivnega olja popražiš 3-4 zvrhane žlice sesekljanega drobnjaka toliko da zadiši,dodamo 1lonček sladke smetane,prevremo in odstavimo.Ko ne vre več primešamo še lonček kisle smetane ter solimo in popramo po okusu.LP Bernarda
Jemo jih k sladkemu zelju (zame najboljša varianta), lahko tudi kar k solati, še posebej berivki. Pa zraven boranije, ki bi bila dobra tudi brez mesa. rimljanka
d., kruhovi cmoki so, vsaj zame, nekaj super dobrega. H golažu, kakršnim koli omaka, kot priloga divjačini ali bifteku, kot je napisla jardin...Imam pa rada tudi tirolske, tam v kruhov cmok dodajo še slanino. V bazi boš gotovo našla kak recept za kruhove cmoke, če ne, bomo pobrskali in ti poslali. Ko smo že pri takih prilogah: ste že poskusile rolado iz plačaink kot prilogo k bifteku v omaki ali divjačini? Mamamia mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti