Prosim za predloge za jutrišnji "BREZMESNI DAN".

Marjeta

Marjeta Vračun

Pri nas bo zelenjavna juha in rižota z morskimi sadeži. Loni Makaroni
Mi bomo jedli jajčne štruklje v krompirjevi juhi, pa štrudl. Julya
Jaz običajno na tak dan pripravim ribe. Se jih ne moremo prenajest. tejčica
Pozdrav Pri nas se meso 1 x na mesec - zelenjavna rižota, testenine z zelenjavno omako, zelenjavna lasagna, govnač, pasulj-enolončnice, pečeni melancani (lahko pohani) krompir solata, tortilje z zelenjavo, musaka z zelenjavo... dober tek
POST - huda stvar. Tak dan bi jedel meso, ker veš, da ga ne smeš. Pri nas bo pohan oslič in francoska solata.
Zelenjavna rižota, rezanci s smetano in brokolijem, krompir (pire, pražen na olivnem olju s čebulo, v kosih z blitvo) zraven pa naprimer rdeče zelje v omaki, ali pa ribe popečene na olivnem olju; pa špageti s tunino in smetano, losos v smetanovi omaki, ... Pa kakšna mešana solata in kosilo bo odlično. Lejčy
Skleda regrada z vročim krompirjem in riba. PACKA
Pri nas bo post kar vodni dan! Da bo držalo! Urška
Tako Urška. Pri nas bo zraven vode, še kruh. A misliš, da bo to malo manj držalo? Lp. oliva
hm... pa saj ko je post, jeste še bolje kot ostale dni! same dobrote. ni bistvo ravno v tem, da se takrat malo nazaj držiš, se hrani odpoveš? pa ne samo mesu, ki je itak skoraj vsak dan na jedilniku. moja mama pravi, da se lahko v petek samo enkrat naješ in še takrat ne prav do sitega. potem zajtrk v soboto, žegen, mnogo bolj tekne. smrketa Sporočilo je spremenil(a) smrketa dne 24. mar 2005 13:14:17

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti