Ab king pro

Drejči  

član od: 28.11.2002

sporočila: 68

23. mar 2005 16:23

AB King imam že 2 meseca. Sem pridna in vsak dan telovadim. Je do sedaj edina stvar, ki mi pomaga pri izgubljanju trebuščka. Sem že skoraj obupala. Pa ne samo trebuh, tudi roke postajajo čvrste. Ne vem, moje izkušnje so dobre. Lep pozdrav

čoko  

član od: 19.11.2007

sporočila: 867

20. maj 2008 13:38

A  je še katera nabavila? Pred 3 dnevi sem kupila neko poceni klop za trebušnjake- katastrofa, sploh se ne da nič delat, poda takim čudnim kotom se noge zahaklajo, da te vse boli, preden sploh začneš. Jo bom nesla nazaj, sem pa v navalu navdušenja nad trebušnjaki kupila Ab king pro. O, , zakaj je na TV videt vse tako preprosto, ko pa probaš...? Sem si morala naštimat na najlažjo stopnjo, da se sploh lahko dvignem! Glede efekta sploh ne dvomim, če bom le pridna, ker tako čutim mišice med vadbo, da komaj diham. Hrbet pa res nič ne boli. Me pa nekaj zanima- zraven naj bi bila še neka navodila o prehrani, ali nekaj takega- a je katera dobila? Jaz namreč nisem dobila niti slovenskih navodil za sestavit. Saj ne, da bi mi angleščina delala probleme, samo jezi me ta šlamparija. Zdaj jih moram pa posebej gnjavit, da mi pošljejo, kar spada zraven.

Pa še nekaj- a se kateri zdi, da je pospravljanje pod posteljo res enostavno? Ker potem bi prosila za nasvet. Jaz sem se tako namatrala s sestavljanjem, da ga razstavljat ne grem prej, kot takrat, ko se bomo selili (ali pa, ko bo romal v klet)

Kakšne so pa vaše izkušnje?

čoko

patty  

član od: 2.9.2005

sporočila: 298

20. maj 2008 14:18

AB king pro se vsaj po mojem ne da pospraviti pod posteljo, razen če ga razstaviš, kar pa zna biti precej zamudno....mi ga imamo že nekaj časa in na začetku smo kar pridno vadili a očitno ne dovolj, ker nam ni nič pomagalo. Je pa odličen za obesit kakšno srajco gor:) Žoge prodajajo v intersportu veliko cenejo kot drugje. Žoga je super stvar, meni pomaga pri problemih okoli hrbtenice, pa tudi ostale vaje so koristne. patty

MYSH  

član od: 8.1.2008

sporočila: 47

20. maj 2008 21:34

js sm uporablala abking pro prejšnje poletje-mi ga je fant posodil za mesec dni..razstaviti se ga ne da, tako da to ne pride v poštev.. je pa resnično dober, saj mišice delajo non stop.. MYSH

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

21. maj 2008 10:25

Sem šla gledat: AB KIng pro je priprava, ki mi jo je pred dvema letoma pripeljal na preizkušnjo mož moje prijateljice. po poprejšnjem dogovoru. Ob obisku sem namreč pokazala precej nadušenja nad vajami.

Zdaj vem, da je to prevelik kos opreme, če nimaš ravno telovadnice, prevelik, da ga stisneš za kako omaro ali pod posteljo ( če ni ravno pol metar od tal ). KO jo vprašam, če ga hoče nazaj, se samo smeji. Mi je jasno, da ji predstavlja navlako v stanovanju.

Pri meni je shranjena v "arhivu", poleg zložene otroške posteljice ( ki rabi prostor), sesalca na vodo ( ki je tudi ogromen), mojo pretirano veliko zalogo blaga in arhiva podjetja.

Adidaske zahtevajo manj prostora.

Ob tej priliki pa objavljam, da  brezplačno podarim nastavek, ki se privije na vrata in na katerega lahko zahaklaš noge, da potem delaš trebušnjake, ali kako se že reče. Tista reč pa gre res v predal.  Preverjeno v enakem položaju zdrži shranjevanje nekaj let. Za srajce obesit pa ni.

F r i n a

Sporočilo je spremenil(a) frina dne 21. maj 2008 10:28:37

čoko  

član od: 19.11.2007

sporočila: 867

21. maj 2008 11:49

frina je napisal/a:

Ob tej priliki pa objavljam, da  brezplačno podarim nastavek, ki se privije na vrata in na katerega lahko zahaklaš noge, da potem delaš trebušnjake, ali kako se že reče. Tista reč pa gre res v predal.  Preverjeno v enakem položaju zdrži shranjevanje nekaj let. Za srajce obesit pa ni.

F r i n a

Sporočilo je spremenil(a) frina dne 21. maj 2008 10:28:37

 

 

 

Frina, kako pa zgleda ta nastavek? Nisem vedela, da kaj takega obstaja. Pri nas je glavni problem ravno ta, da se nikjer v stanovanju ne moreš z nogami zahaklat, da bi lahko delal trebušnjake. Vse je prenizko ali previsoko...

čoko

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

21. maj 2008 12:24

NA spodnji del vrat se pritri zadeva v obliki črke T. Spodnji del črke je stabilno pritrjen na spodnji del vrat, v kraka od T, levo in desno, pa sta oblečeni v peno, da se ne poškoduje noge. Stvar, ki je privita na vrata, pa je tudi taka, da NE poškoduje vrat. Je pa na trgu enih 20 let.

Krak za stopalo je 11 cm vsak, v 4 poziciji pa je dvignjeno od tal 17cm. Na drugi strani vrat pa je vijak za pritrjevanje, podobno kot ima mesoreznica, drobilka za orehe. Zloženo 26 x 10. Očitno pa manjka vijak za spenjanje, klasične oblike in velikosti, po moje na matico.

 

F r i n a

ninoplaninsek  

član od: 17.1.2012

sporočila: 1

17. jan 2012 22:05

Daj ka lahko meni prosim poveste jas uporabljam aparat2 tedna in so rezoltati...A zanimam me če delam navadno pa me boli samo v zgornih mišicah ne pa v spodnih trebušnih ...Delam pa do 200* ...Ali dobivam na zgornjih in spodnjih al morem začet delat kakšne vaje...Drugač vam ga priporočam ker je fajna stvarca in se vajn razgibaš ...Hvala



mali jožek

Sporočilo je spremenil(a) ninoplaninsek dne 17. 2012 22:06

MOON  

član od: 18.6.2008

sporočila: 187

18. jan 2012 19:51

Jaz pa to zadevo ravno prodajam, ker mi samo prostor jemlje v kleti, sem nabavila orbitrek že pred časom, in zdaj samo to uporabljam, imam premalo prostora da bi imela obe naprave v dnevni sobi, tako da mi je orbitrek ljubši.

Kar pa se naprave tiče pa je res super zadeva če jo uporabljaš vsaj 3x na teden, jaz sem jo in sem v enem mesecu zgubla skor pet kg, pridobila na mišični masi,špehec pa je počasi zginjal.

MOON

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti