Pozdravljeni
Sej vem da je cisto enostavno vprasanje samo vseeno bi me zanimala mnenje kolko časa se mora kuhati hrenovka in koliko casa kranjska klobasa....
Dule
Pozdravljeni
Sej vem da je cisto enostavno vprasanje samo vseeno bi me zanimala mnenje kolko časa se mora kuhati hrenovka in koliko casa kranjska klobasa....
Dule
| je napisal/a: |
| Pozdravljeni, hrenovke damo zmeraj v hladno vodo. Ko le-ta zavre, so že kuhane. Beti |
Enako navodilo sem prebrala na ovojnici hrenovk od MDK.
Priznam, da me je začudilo, ker sem bila od prej navajena na to, da jih damo v vrelo vodo za minuto dve. Ampak, če proizvajalec tako pravi, bo že prav.
Za kranjske sem zadnjič vprašala gospoda, ki je imel predstavljanje v marketu. Bile so zelo dobre. Povedal je, da jih je treba dati v vročo vodo, vreti 5 minut, odstaviti z ognja in potem pa še kakšnih 15 do 20 minut pustiti v tej vodi. Iz izkušenj pa vem, da čisto zgubijo značilen okus, če se jih predolgo kuha.
CilaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polžki z mesnimi kroglicami

Juha iz čičerike in rožmarina