član od 200415860 sporočil
Hja, bojda so super in tudi vredni svoje cene, ampak jaz nimam nobenega. Tašča si je nedavno sicer kupila že tretji miele pomivalni stroj in jo že od začetka zafrkava, kot tudi prejšnji (samo prvi ji je 15 let delal kot urca, zato je tudi ostala pri tej znamki). Zanj je dala 240 tisočakov, ima vso elektroniko ter še vraga in pol, uporablja pa tako samo dva programa. Ko sem jaz tehtala, kateri pomivalni stroj naj kupimo, ko mi je po 20 letih brezhibnega funkcioniranja končno le odpovedal Bauknecht (ali kako ze že piše), sestavljen v Obodu v Cetinju (še pomnite, tovarišri???) sem se odločila za Whirlpool. In ni mi žal. Nima sicer na vrhu posebne rešetke, da lahko vodoravno zložiš jedilni pribor, ampak je bolj tih od mielejevega (smo v isti hiši, pa hitro primerjamo), ima prav tako najboljši energijski razred, torej A. Pa samo slabih sto jurjev je stal (akcija!). ZDaj ga imam že nekaj mesecev in dela brehibno, tašča pa gundra, da se je prenaglila.
Ne glede na to mislim, da so mielejevi aparati vrhunska znamka, kot je tudi,dejstvo, da imajo vso mogočo najsodobnejšo tehnologijo. Vprašanje pa je, kaj vse kdo potrebuje v kuhinji in koliko mu pomeni, da ima novi aparat prav vse, kar je na zadnje dosežke sploh mogoče. Jaz recimo še vedno zmorem brez štedilnika, ki ga lahko vklopim z mobitelom, medtem ko smučam, medtem ko moja prijateljica brez tega preprosto več ne zmore. Ko kupujem gospodinjski aparat natančno ocenim, kaj želim in potrebujem glede na potrebe družine in način kuhanja, pranja ali pomivanja ter shranjevanja, po ogledih primerjam cene in se potem odločim, po temeljitem posvetu z več različnimi prodajalci seveda.
Pozdrav, Mamamia
mamamia