član od 20041569 sporočil
Jaz sem slišala razlago glede beljakovin.Baje dobimo vsake štiri dni nenormalno količino beljakovin(čeprav se men ne zdi),potem pa štiri dni nič,zato se poruši ravnotežje v telesu.Sam men se pa zdi,da se mi je ravnovesje v telesu pri tej dieti vzpostavilo,ne pa porusilo.Je pa res,da jemljem šumeče tablete(železo,kalcij in magnezij,vsak dan eno).
Mislim,da je bilo to ravnovesje pred to dieto čist križem kražem,ko sem se včasih tudi do onemoglosti nažirala.Men je važno,da se počutim odlično in če bi bilo karkoli narobe z mojim zdravjem bi z dieto pač prekinila.Tako pa se počutim res odlično,sam zdejle mi nekaj po želodcu ropota.Očitno sem moji dve jabolki že prabavila.
Aja,še nekaj glede banan!Ko sem prvič začela z to dieto,sem za zajtrk največkrat jedla banane,to pa zato,ker nisem bila navajena zjutraj jesti sadja in mi je najbolj pasala ravno banana.Zdaj,ko sem se sadja navadla,si banano privoščim največkrat na sadni dan za kosilo.
Ja,Marjanca,res sem bila včeraj čist juhuhu,sam tam ob enih devetih zvečer mi je pa že zmanjkalo energije,tako da sem se potem umirila.Mamo pa srečo,ker smo v službi sproščeni in se lahko pogovarjamo in smejimo,čeprav gre to šefom precej v nos,sam me se ne damo.Pravzaprav smo včasih kar precej preglasne,ampak dokler delamo brez napak in tudi dovolj naredimo,se nima kdo kaj bunit.
Marjetka cvetka
Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 10. maj 2005 09:20:32