Heloooooo!
Moje počutje po vodnem dnevu je super.
Teža enaka, kot po prvem vodnem....ampak saj že veste, ker sem tolikokrat napisala, boljše da stoji, kot da gre gor...a se še katera strija z mano

Punce ne bit jezne na mene, samo v kategoriji, katera jih je izgubila najmanj, pa nimam konkurence, tako da se lahko nehate prepirati, katera je zmagovalka, ker je to že dolgo znano, da sem jaz

....skromnost pa taka.
Darchy, a ti slučajno dvomiš v nas, ali kaj? .....hecam se, da te ne slišim več, da bi napisala/pomislila, da te v torek, na tvoj V dan ne bomo vzpodbujale! Pa saj nas poznaš...že prej ko boš pomislila, na kaj druga kot vodo, ti bomo "zatežile"...saj ne. Držale bomo pesti, napisale kja pozitivnega....pa kaj sploh pišem, če vem da ti bo uspelo.
Glede hrenovk se pa strinjam s tabo. Ne vem, zakaj naj ne bi bile primerne za dieto. Res ni v njih najkvalitetnejše meso, je pa vseeno. Jaz si velikokrat za kosilo naredim piščanca ali purana in za večerjo pojem pol hrenovke (pač kupim piščančje ali puranje). Tudi mleto meso, potem naj ne bi bilo v redu, glede na to da je v večini primerov mešano "pol pol".
Rožica, sedaj se boš pa že morala malo oglasiti, se že kar lep čas nisi. Pusti malo tiste knjige, saj ne moreš same 10 domov nositi!!
Lp,
maychi