Pozdravljeni vsi skupaj :o)
Najprej naj se tudi sama opravicim, ker nimam pojma kdo je kaj napisal. Vsak dan je toliko novih strani, da si enostavno ne zapomnim imen in zaradi stalne vrste pred racunalnikom, niti nimam casa gledat nazaj ... Tale mularija ne zmore enega vecera brez racunalnika. Tastara pa ni nic boljsa!!
Danes je bilo sadje in spet sem si ga pogrela kar v sluzbi, v mikrovalovki. O matr je bilo zanic. Spet ga kar nekaj casa ne bom. Ne da ne maram sadja, ampak na tesce mi vsa tista sladkoba resno vzame ves apetit. Trikrat sem nesla v usta in ustavilo se mi je. Me je ze malo zaskrbelo, da sem na smrt bolna, da mi hrana smrdi in potem sem vsa olajsana ugotovila, da mi sodelavkin burek prav lepo disi. Komaj sem utegnila sline pozirat in pocutila sem se kot, da imam vodni dan. Usta polna vode, oci so mi stopile iz jamic in se malo pa bi agresivno popadla tisti burek ... Sodelavka mi ga je prav prijazno ponudila (verjetno je opazila moj sestradan pogled) in ravno to je bilo tisto kar me je ustavilo. Ampak za vecerjo sem si pa privoscila: eno korenje in eno vlozeno papriko z zeljem! To je bilo pa veliko bolj po mojem okusu!!
Jutri je k sreci nov dan in sicer B dan. Govedina se ravno kuha na stedilniku in privoscila si bom se veliko porcijo zenfa in zeleno solato.
A vam lahko nekaj zaupam, komaj cakam, da bo 4. april in konec diete. Odlocila sem se, da bom cel naslednji teden jedla za kosilo in vecerjo samo zrezke in solato ali pa zrezke in zelenjavo. Zaradi mene, ce cel mesec ne vidim krompirja, spagetov, riza, sladic in jedilne cokolade. Uh, malo basem zdajle, ampak resno si bom privoscila meso na meso. Sicer sem ze precekirala razpredelnico in ugotovila, da imam B dan tudi na Velikonocno soboto in verjetno bom kupila kar dve sunki: eno zame in eno za ostale :o).
Mislim, da je mozno, da zaradi pomanjkanja mesa ze malo bledem in samo se cakam kdaj se bodo zaceli prividi in od kod bodo prigomazele bele miske.
Zdaj mi ja pa kar malo odleglo ko sem se vam zaupala. A se katera tako pogresa kaksno stvar? Saj vse rada jem, sadje, zelenjavo in solato (to dvoje sploh) in k vsemu se mi zdi tako lepo pase meso. Pecena banana je odlicna ob kosu divjacine recimo, pa brusnice ... in jabolka s peceno svinino, ovcja pecenka in malce pomarancnega soka in krhelj za dekoracijo ... Ojej, bolje da neham, prav voham vse te dobrote.
Sorry, ker sem vam zatezila in upam, da niste tako "mesne" kot jaz, da ne boste prevec slin cedile. Vas ne bom vec morila, grem nazirat druge :o))
Lahko noc in dajte domisljiji duska, meni je pomagalo!
Marina5