Dobro jutro, rožice moje !
Je pa res hudič, ko se mora človek pri 45-ih učiti za en kar zaguljen izpit, ki ga moram opraviti v službi. Delala sem ga pred 4 leti, sedaj pa ga po zakonu moram obnoviti. Ni enostavno, vam povem. Vam mladim, ki še študirate je to mala malica, zame pa ne več tako. Sem že pozabila ta študirajoči občutek, tremo pred izpiti itd. Ko pa je tako daleč !!!!
Se mi zdi, da je po tej operaciji in veliki količini protibolečinskih tablet in injekcij še slabše. Pa bom že nekako. Edini, ki uživa pri vsem skupaj, je moj sin, ki mu je zelo zabavno, da se mami uči.
Kokos, me veseli, da si ga končno dočakala tudi ti. Meni že pri ušesih ven gleda, ampak ga ne morem nehati jesti.Mislim, da me je zadnjič Rožica spraševala, če regrat brez krompirja ni trd. Jaz ga narežem na ca. 1 cm, da je bolj droben in me ne žgečka preveč po grlu. Mogoče je tudi zato manj trd.
Nalin, ti pa res imaš nekje enega dobrega botra, ki tako pazi nate. Detece, pa nova služba, za katero držim pesti, da bo....
Marina5, tudi jaz komaj čakam, da bo konec, veš. Mi res že preseda to zaporedje dni in potem bom kot ti, jedla po svoje. Če mi bo, cel teden mesek in solata. Bom pa jedla sladkarije le na OH dan, tako jih bom vsaj kontrolirala. Ko si rekla, da je izgled važen ne glede na leta- je res. Prav ponosna sem nase, ko se pogledam in vidim, kakšna bejba sem pri 45-ih. In kaj lahko oblečem, ko nikoli nisem upala. Tudi mojemu velikanu sem všeč- saj veste, fantje pri 16-ih....
Maza, tejčica, veliko volje danes, pa dosti raznih opravkov, da vama bo dan hitreje minil !!! Saj bo, dekleti.
Jaz imam danes zadnji dan v 3MD !! Skoraj ne morem verjeti, da bo res konec. Juhuhu..........
zdaj moram pa delat, sicer me bodo nagnali
Vipercat, pa ti si ta glavna. Kje mislite dekleta, da bi bilo fino se najti ? Na kakšnem dobrem kmečkem turizmu, kaj pravite ????
marjanca45