pussycat, jaz sem v prvem izgubila 7 kg, v drugem 3, od 2. vodnega (1.3.2005) dne imam 2 manj. se je pa tudi meni v 2.mesecu diete teža zelo ustavila. Ampak ni panike. Če imaš manj viška teže, gre očitno bolj počasi.
Marina5, veš kaj pa jaz komaj čakam po koncu diete ? Sendviče !!!!!!!!!!!!!! Kar blede se mi. Si pa faca, ko tako pogrešaš meso. Ampak vprašanje, koliko nam bo naš predelan telešček sploh pustil pregrehe, o katerih tako sanjamo.
Ko vas berem, kako ste z oblačili poskrbele za svojo motivacijo - tudi jaz sem šla v trgovino in si kupila takšno trenirko, da se že dva dni kar naprej ogledujem v ogledalu in ne morem verjeti, da sem to res jaz. Ker moram čez dan nositi ta trapasti mavčni steznik in temu primerna široka oblačila, se sploh ne vidi, koliko manj me je. Počutim se bajno krasno. In to pri - 12 kg ! Po moje ne bom več kaj dosti izgubila, vem pa, da takšna bajsa, kot sem bila, ne bom več. Je pa problem, ker so mi vsa oblačila večja, kot bi morala biti. Ampak bom počakala, da pridem iz bolnice in potem sledi obnova garderobe. Saj kar nekaj časa ne bom mogla med ljudi, tako, da bom za garderobo poskrbela kasneje. Sedaj pa izgledam kot vreča, pod katero pa se skriva skriti zaklad- ha,ha,ha......
šibam na govorilne ure v šolo, da slišim, kaj počne moj 1,93 m velik "mladič".
lep dan in če bomo vse držale pesti, bo pa snega mogoče le zmanjkalo !
marjanca
marjanca45