Živjo!
Sem pregledala stran Mačkic. Mi je bila kar všeč,nekaj takšnega pogrešam že vse od začetka informacije na enem mestu, zato imam pod priljubljeno celo mapo povezav na temo 3MD. Le to se mi ne dopade, da zberejo podatke z drugih forumov, no do tu je še vse vredu saj jih posredujemo zato, da bi komu pomagali, kar me ujezi je to da se nekdo podpiše pod nekaj, kar je samo skopiral od drugje.
Drugače pa nimam nič proti, tudi me bi lahko oblikovale nekaj takšnega.
Vzemimo si jih za vzgled, one so svoje srečanje že uspešno organizerale! Upam, da tudi nam uspe, pa brez moških prosim, izjeme so le tisti, ki skupaj z nami "trpijo" ob takšnih ali drugačnih težavah pri izvajanju 3MD. Čeprav se nam bolj po redko javijo, upam da se bodo javili na srečanje.
Kaj pa če bi poizkusile izbrskati gostišče ali kaj podobnega kjer bi nam lahko pripravili, večerjo/kosilo v stilu 3MD, torej 4 različne menije (B,Š,OH,S), po možnosti kaj ekstra, kaj novega.
Bambola tudi jaz ne jem ocvrtih jedi, kaj šele čipsa, zato jih tudi tebi ne priporočam.
pKOROS2 povej da si na dieti! Če ni druge možnosti, da se izogneš grehu. Če pa imaš drugo možnost pa naroči nekaj v B sklpu, in zaradi mene lahko o dieti tudi molčiš, vendar navsezadnje so tvoje prijateljice, tudi solatni bar ni slaba ideje, če ti je na razpolago.
Maychi, hoj! Kar tako na tiho, si odšla. Povej statistiko drugega kroga, da vem kaj lahko pričakujem (koliko kg v 1. 2. 3. mesecu; koliko cm).
Želim da ti po Montignacu uspe!
Lp, ROŽICA.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.