18. apr 2006 20:15
Oj Vrana ,sem tudi odlašala in odlašala...končno ga imam...le kje sem imela pamet...super je lp goga
18. apr 2006 20:15
Oj Vrana ,sem tudi odlašala in odlašala...končno ga imam...le kje sem imela pamet...super je lp goga
18. apr 2006 20:39
Ja, Vrana, le pocrkljaj se malo in si ga privošči!
18. apr 2006 21:20
Toplo ti ga priporočam. Ampak veš kaj, potem boš še več tukaj "visela". Je pa res super.
27. apr 2006 15:26
Sama imam že položnico za plačilo +paketa pa se nemorem odločiti ali plačam, ker bom potem 25 ur visela na kulinariki lp kljub dežju in obilo užitkov
27. apr 2006 20:51
| terezija je napisal/a: |
| Sama imam že položnico za plačilo +paketa pa se nemorem odločiti ali plačam, ker bom potem 25 ur visela na kulinariki
lp kljub dežju in obilo užitkov |
27. apr 2006 22:58
Ognjič Pa ja nisi računalnik s sabo nesla.Ubogi tvoj koruznik[
28. apr 2006 8:38
Goga, prvo kar je opazila Ognjič ob vstopu v hotel, je bil računalnik za goste pri recepciji - pa naj še kdo reče, da to ni "kulinarična deformacija"!
28. apr 2006 21:29
Ja to je kulinarična deformacija, ker nimam korajže , da bi se vam pridružila v klepetalnici, ker ne bi znal končati in bi visela kar gor. lp
30. apr 2006 8:28
Zbrala sem ves pogum, da grem v klepetalnico pa ne morem noter, oziroma odprla se mi je morda za 5 sekund, nato me je vrglo ven. Saj lahko preživim tudi brez nje, malo mi je pa le žal. ker sem želela malo klepetati z vami. Kaj morda jaz kaj narobe delam? lp Poskusila sem še dvakrat, vendar brez uspeha, sploh se mi ne odpre. Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 30. apr 2006 08:31:49
30. apr 2006 10:04
Jaz sem se normalno lahko vključila v klepetalnico, anamarija. Ne vem, kaj bi bilo pri tebi narobe - mogoče bo lahko Jernej pomagal.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečenice na leči

Grški pita kruh