Nagrada izidor 2005 v kategoriji zdravje za kulinarično slovenijo

Spletni strani Kulinarika.net je na tekmovanju za spletno odličnost glas ljudstva prinesel prvo mesto Izidor v kategoriji zdravje. Z drugimi besedami se zahvaljujemo našim obiskovalcem da ste glasovali za nas! Super ste!

Nagrada Izidor je bila podeljena v trinajstih kategorijah. Ocenjuje se spletna odličnost, ki je stičišče treh meril: ciljev projekta, potreb uporabnikov ter značilnosti spleta kot medija in svojevrstnega komunikacijskega okolja. V slovenskem prostoru išče posameznike in organizacije, ki so v spletnem okolju odkrili inovativne načine za svoje delovanje, izražanje in komuniciranje.

Kulinarika.net je bila med tremi finalisti po izboru žirije v kategoriji zdravje in zabava.

Spodaj še slika našega urednika s priznanjem Slikali smo ga kar ob mzi s hrano, kamor najbolj sodi priznanje

[slika]http://www.kulinarika.net/grafika/izidor2005.jpg[/slika]

Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

BRAVO JERNEJ ,čestitke in lep pozdrav v LJUBLJANO . Marta
Super! Naj še druge vedo, kako smo fajn! čestitke! Tina
Čestitke tudi od mene. Jernej, a to na sliki si ti? Dana
Čestitam. Lp, Andreja
Ja, jaz sem na sliki. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Bravo, bravo, bravo! Me veseli, da je tudi moj glas pomagal!!!! Tjas
Vesna Leben
Bravo, bravo Tudi moj glas je pomagal MICL
Cestitam! Verjetno je tudi moj glas pomagal. Marjana
Cestitke! Kar tako naprej! LP Zala

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti