Ja, julia, včeraj sem iskala recepte za likerje, da naredim za kako darilo in mi je iskalec vrgel ven tudi temo erotični sladoled, tu na kulinariki, poglej, boš videla, da prodajajo tudi modelčke za sladoled v tej obliki

Tema je bila zelo popularna, človeška domišljija ne pozna meja:)
Slamica, eni ne morete spat, eni pa nimamo časa:) Lepo si vse razložila, sem vedela, da bo boljše, če pustim to strokovnjaku:)
Biba, zajčke sem naredila točno tako kot je opisala slamica - najprej šablono iz papirja, ker sem delal torto za prijateljico, da jo je dala fantu:) in sem morala najprej ugotovit, kakšen zajček ji je všeč. No, pri ptici se mi je pa kot vedno mudilo in nisem mela časa delat šablone in sem si jo kar na biskvit skicirala z nožem (narahlo) in potem izrezala. Je čisto enostavno,če ti risanje res ne dela kakih problemov:)

Nč bat:)
Slikce - ja, tudi moja velika želja - digitalni fotkič - malo potrpljenja, pa bo, ok? Zaenkrat še - no money, no honey:) Čim ga dobim, bojo kulinariko preplavile moje slikice:) Samo ne pričakovat kake strašne kvalitete - še vedno hočem, da je torta zelo dobra, namočena, itd - in da je ne pacam 3 dni, kot bereš v knjigah o okraševanju tort... Zato je očtno treba kompromis

, a ne, slamica?

Veri