član od 20044272 sporočil
aki, hvala, ampak jaz zelo močno reagiram na vse tele substance - po pol dl vina se mi je tako vrtelo, da sem rekla nikoli več in se tega tudi držim... Po eni brezkofeinski kavi (ki ma 2% kofeina not) sem lahko celo noč brez problema budna, isto po kokakoli... Sem še tak otrok glede teh stvari... Mi je pa tudi že zdravnica rekla za teran, ja... Pa še drisko dobim po najinem potovajnu po Panami za vsak drek; če jem drugače kot po navadi, če popijem kavo, alkohola niti ne probam, če me je strah,...! kaj češ, telo se je naučilo, da če je kaj sumljivega, takoj ven:) No, boljše takokot obratno... No, za enkrat je z železom boljše, če pa ne bo ok, pa naredim še celih 14 dni, pa strogo varianto... Sem se pa zredila za 2 kg odkar sem nehala z dieto - v par dneh, od petka torej... Sem morala nadoknadit za vse nazaj:) no, upam, da bo šlo enako hitro tudi dol, saj za enkat še ni krize, ampak jezi me, ker so počitnice, pa ni nobenega športa...
Lumpica, izberi priemren trenutek in mu nežno povej, da ti cigareti smrdijo... Kdo bi hotel smrdet svojemu lubiju? Počasi, pa bo, samo ne ga sklofat:)
Bravo, lisička, kaj če bi zdaj probala na 1-2 kom/dan?;)
Veri