Debeli špageti s poletno zelenjavo
Lahko še meni gobico? Prosim!
lesnikJaz bi tudi prosila, če je ima kdo odveč?
TekaKara, gotovo imaš kje kakšno majčkeno stekleničko od kakšnih tablet mogoče ali kaj podobno majhnega. Lahko je steklena ali plastična, samo, da ima pokrov.
Notri naliješ čisto malo mleka, le toliko, da zagotoviš vlago, zapreš, temeljito oviješ s folijo za živila, potem pa še kakšno vatko ali peno in v kuverto. Kar nekaj sem jih na ta način že poslala in so prišle na naslov nepoškodovane.
Ko sem jo dobila sama, je bila poslana v tetrapaku od jogurta. Tega so pa na pošti speštali, tako da sem v roke po podpisu zapisnika dobila razmočeno kuverto in skoraj posušeno gobico. Pa je kljub temu ostala živa in pridelala mnogo naslednikov.
Cila
| kara je napisal/a: |
| Jaz sicer imam nekaj odvečnih gobic kefirja, samo ne vem kako naj bi ga dostavila po pošti?! Po mojem mora ostati v tekočini, to pa bi povzročilo kar nekaj problemov s pakiranjem in pošiljanjem. Ima kdo kakšno idejo? kara |
Daš v običajno PVC vrečko, gobica naj bo mokra, vse skupaj daš v obloženo kuverto in pošlješ. Če bi bila gobica tako zelo občutljva, da takega transporta ne bi prenesla, potem, verjemi - življenja na Zemlji ne bi bilo. Če si huda pesimistka, oddaj na pošto najkasneje v sredo, da pride pred vikendom na cilj. Verjemi, deluje, preverjeno.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Debeli špageti s poletno zelenjavo

Polnozrnati metuljčki z zelenjavnim ragujem