Dober vecer,
Morska medvedka, tako kot ti je napisala ze Marjetka Cvetka, umetna sladila so ZANIC. Slabsa kot sladkor. V male mozgane ti posljejo signal, da bo telo absorbiralo OH, za delo se pripravi slinavka in zelo nevarno je, da te popade velika zelja po sladkem. Menda so Amerikanci tudi zaradi raznih umetno slajenih pijac tako debeli. V zacetku se je malo tezje privaditi grenkim napitkom, potem pa se tako navadis, da drugace ne gre vec. Vcasih sem pila kavo z veliko mleka in malo sladkorja. Pred leti sem nehala s sladkanjem in nekaj let pila grenko z veliko mleka. Ob zacetku 3MD si nisem predstavljala, da bom zdrzala s crno kavo, vendar je tudi z mano tako kot z Benom, uzivam v crni kavi. Tako lepo disi in okus je nekaj posebnega. Se bos ze navadila, bos videla!
Tejcica, da nisi tistega popra namenoma nasula zaradi moza?? Moja mama je vedno rekla, da ce bi poper res kaj pomagal, da bi zenske iz njega zgance kuhale :o))
Brittney, ce bos prevec "stradala" bo prej prisla kriza in to je dolgorocno zelo slabo.
Danes sem lacna ze cel dan!! Zajtrk je bil standarden, ena banana in potem za kosilo ricet. Bil je zelo okusen, ceprav tako zelo "prazen". Domaci niso imeli pripomb, seveda pa je bil njihov zalit z vodo v kateri se je kuhalo prekajeno meso, pa tudi v piskru je nekaj plavalo. Ze dve uri po kosilu sem pojedla eno pomaranco in komaj pricakala vecerjo. Spet sem si privoscila ricet in sploh me ni nasitil. Ne vem, ali je danes taksen dan ali pa me ricet res ne potolazi. Na zadnji skrobni dan sem jedla samo krompir in kislo zelje v solati in sem bila veliko bolj sita.
Jutri pa imam OH dan in samo zase bom naredila omlete z gobami. Punce, odlicna je in recept najdete v Rinini knjizici!! Domaci bodo pa dobili lazanjo iz zamrzovalnika :o)). Vecerje jutri verjetno ne bo, ker imam zvecer en sestanek in bom prepozno doma, vseeno pa si bom v torbico vtaknila eno jabolko.
Pa se en nasvet "tanovim", ne se dat punce. Tukaj smo vsi na istem ... v zacetku malo lakote in veliko navdusenja, malo kasneje (ko kile stojijo) manj lakote in tudi manj navdusenja, zato pa toliko vec trme! Ce trenutno vsega zmanjka sledi greh, takoj naslednji dan pa se spet vrnemo na stare tire. A je tako punce in fantje? Ne damo se in to se nam tudi vidi.
Aja, kupila sem si nove kavbojke in to kar dve konfekcijski stevilki manjsi od mojih sedanjih! Menda sem izgubila ves trebuh, tako me je pohvalil moj potrpezljivi moz. Tazadna in stegna pa so se kar na svojem mestu in komaj cakam, da mine zima in mi bodo pomagali rolerji in kolo.
Takole, porocilo sem oddala, zdajle pa se grem razvajat v banjo, ker me posteno zebe v noge.
Lahko noc
Marina5