Danes sem v Sparu videla belo polento. Večkrat sem že slišala zanjo, vendar ne vem kakšna razlika je od navadne polente, razen cene. Ima kdo kakšne izkušnje z njo? Mi lahko kdo pove kaj več o njej?
Danes sem v Sparu videla belo polento. Večkrat sem že slišala zanjo, vendar ne vem kakšna razlika je od navadne polente, razen cene. Ima kdo kakšne izkušnje z njo? Mi lahko kdo pove kaj več o njej?
Iz bele koruze. Bolj cenjena od rumene. Meni je zelo všeč. Poskusite, po moje vam ne bo žal.
Tudi nam v družini je všeč bela polenta.
Hvala za spodbudo. Rada preizkušam nove sestavine, zato bom ob naslednjem obisku Spara kupila tudi belo polento.
Včeraj sem skuhala belo polento in mi je boljša, nekako bolj nežna. Skuhala sem jo malo več in sem jo danes opekla v ponvi. Takšna je hitro gotova. Vmešala sem tudi sirvgrana padano,malo drobno naribanega korenčka in peteršilj. Zelo dobro.
Lp,
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | noemi |
| malo za hec | johana |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo

Azijska solata s kozicami