![]()
Našla sem Slovenijo ![]()
https://www.youtube.com/watch?v=WLecwO0xadg
![]()
Našla sem Slovenijo ![]()
https://www.youtube.com/watch?v=WLecwO0xadg
Ali obstaja tudi verzija s prevodom v slovenščino ali angleščino?
| rdkapica je napisal/a: |
|
Ali obstaja tudi verzija s prevodom v slovenščino ali angleščino? rdkapica
|
Verjetno šele takrat, ko bo na sporedu na TVSLO2.
v torek-27. 6. !!!!! Za sosedovo mizo-SLOVENIJA ![]()
| Cila je napisal/a: |
|
Na TV SLO 1, japonska nadaljevanka Nagelj http://tv-spored.siol.net/kanal/slo1/od Predvsem zaradi vpogleda v konopljina krema za obraz. Zanimivo mi je vse od medsebojnih odnosov do stanovanj, prehrane, da čudovitih kimonov in zanimivih obuval ne omenjam. Le ura je malo nerodna: čez teden ob 12:20 v soboto in nedeljo pa ponovitve za cel teden nazaj na TV Slo 2 od 11:30 do 13:20.
Cila
|
zelo zanimivo hvala za link
Večerja za 5: Na deželi-super oddaja![]()
![]()
![]()
Sporočilo je spremenil(a) johana dne 20. sep 2023 14:28
Jaz največkrat kuharske show-e na youtube. Jamie Oliver in Gordon Ramsay sta mi top, njihovi recepti pa tudi :)
Oddaja Sretni gradovi: Ljubljana
Zanimiva in vredna ogleda na HTV1, 25. 10. ob 15.22
Sporočilo je spremenil(a) noemi dne 28. okt 2023 09:33
Johana, Večerja za 5 na deželi gledam ves čas. Toda žal je vsak teden v skupini ena "teta", ki mi gra grozno na živce. Tudi ocene nise vedno realne. Belokranjci so bili tudi nekaj posebnega pri ocenah. Vsak vsakemu 10, denar pa je šel v dobrodelne namene, ker pač ni bilo zmagovalca, oziroma zmagovalci vsi.
Ne morem pa verjet, da se prijavi za ta šov oseba, ki z ničemer ni zadovoljna, niti še zdaleč ne je vsega in se skoraj nad vsako stvarjo zmrduje. Tino mislim. Zelo redko kaj pohvali, le viljamovka ji je povšeči. ![]()
Se beremo!
| veronika65 je napisal/a: |
|
Johana, Večerja za 5 na deželi gledam ves čas. Toda žal je vsak teden v skupini ena "teta", ki mi gra grozno na živce. Tudi ocene nise vedno realne. Belokranjci so bili tudi nekaj posebnega pri ocenah. Vsak vsakemu 10, denar pa je šel v dobrodelne namene, ker pač ni bilo zmagovalca, oziroma zmagovalci vsi. Ne morem pa verjet, da se prijavi za ta šov oseba, ki z ničemer ni zadovoljna, niti še zdaleč ne je vsega in se skoraj nad vsako stvarjo zmrduje. Tino mislim. Zelo redko kaj pohvali, le viljamovka ji je povšeči. Se beremo! veronika65
|
Pri Belokranjcih smo se vsi nasmejli do ![]()
![]()
Mimogrede, v tej oddaji lahko vidimo , kako je naša cela deželica Slovenija prečudovita![]()
![]()
![]()
![]()
Sporočilo je spremenil(a) johana dne 28. okt 2023 16:34
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Veganski narezek z nachosi

Špageti z omako iz bazilike in parmezanom