26. maj 2023 0:02
Našla sem Slovenijo
https://www.youtube.com/watch?v=WLecwO0xadg
26. maj 2023 0:02
Našla sem Slovenijo
https://www.youtube.com/watch?v=WLecwO0xadg
6. jun 2023 14:33
Ali obstaja tudi verzija s prevodom v slovenščino ali angleščino?
6. jun 2023 21:46
rdkapica je napisal/a: |
Ali obstaja tudi verzija s prevodom v slovenščino ali angleščino? rdkapica
|
Verjetno šele takrat, ko bo na sporedu na TVSLO2.
21. jun 2023 10:22
v torek-27. 6. !!!!! Za sosedovo mizo-SLOVENIJA
aceofs
sporočila: 6
18. jul 2023 17:05
Cila je napisal/a: |
Na TV SLO 1, japonska nadaljevanka Nagelj http://tv-spored.siol.net/kanal/slo1/od Predvsem zaradi vpogleda v konopljina krema za obraz. Zanimivo mi je vse od medsebojnih odnosov do stanovanj, prehrane, da čudovitih kimonov in zanimivih obuval ne omenjam. Le ura je malo nerodna: čez teden ob 12:20 v soboto in nedeljo pa ponovitve za cel teden nazaj na TV Slo 2 od 11:30 do 13:20.
Cila
|
zelo zanimivo hvala za link
20. sep 2023 14:26
Večerja za 5: Na deželi-super oddaja
Sporočilo je spremenil(a) johana dne 20. sep 2023 14:28
28. okt 2023 8:02
Jaz največkrat kuharske show-e na youtube. Jamie Oliver in Gordon Ramsay sta mi top, njihovi recepti pa tudi :)
28. okt 2023 9:25
Oddaja Sretni gradovi: Ljubljana
Zanimiva in vredna ogleda na HTV1, 25. 10. ob 15.22
Sporočilo je spremenil(a) noemi dne 28. okt 2023 09:33
28. okt 2023 14:40
Johana, Večerja za 5 na deželi gledam ves čas. Toda žal je vsak teden v skupini ena "teta", ki mi gra grozno na živce. Tudi ocene nise vedno realne. Belokranjci so bili tudi nekaj posebnega pri ocenah. Vsak vsakemu 10, denar pa je šel v dobrodelne namene, ker pač ni bilo zmagovalca, oziroma zmagovalci vsi.
Ne morem pa verjet, da se prijavi za ta šov oseba, ki z ničemer ni zadovoljna, niti še zdaleč ne je vsega in se skoraj nad vsako stvarjo zmrduje. Tino mislim. Zelo redko kaj pohvali, le viljamovka ji je povšeči.
Se beremo!
28. okt 2023 16:29
veronika65 je napisal/a: |
Johana, Večerja za 5 na deželi gledam ves čas. Toda žal je vsak teden v skupini ena "teta", ki mi gra grozno na živce. Tudi ocene nise vedno realne. Belokranjci so bili tudi nekaj posebnega pri ocenah. Vsak vsakemu 10, denar pa je šel v dobrodelne namene, ker pač ni bilo zmagovalca, oziroma zmagovalci vsi. Ne morem pa verjet, da se prijavi za ta šov oseba, ki z ničemer ni zadovoljna, niti še zdaleč ne je vsega in se skoraj nad vsako stvarjo zmrduje. Tino mislim. Zelo redko kaj pohvali, le viljamovka ji je povšeči. Se beremo! veronika65
|
Pri Belokranjcih smo se vsi nasmejli do
Mimogrede, v tej oddaji lahko vidimo , kako je naša cela deželica Slovenija prečudovita
Sporočilo je spremenil(a) johana dne 28. okt 2023 16:34
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Masleni brizgani piškoti
Hrustljav rogljiček s sladoledom