Sin mi je z Golice prinesel majico umazano od ovčjih iztrebkov.Ulegel se je na hrbetin ni videl, da je zadaj iztrebek. Saj sem oprala, ampak ne gre ven.Je pa 100 % poliester.Kaj naj naredim?
dvorana
Sin mi je z Golice prinesel majico umazano od ovčjih iztrebkov.Ulegel se je na hrbetin ni videl, da je zadaj iztrebek. Saj sem oprala, ampak ne gre ven.Je pa 100 % poliester.Kaj naj naredim?
dvorana
Ne vem, če je to delanje reklame, pa bom vseeno napisala_ Gallseife z encimi žolča - kupiš v Muellerju ali DM. Vse gre ven.
https://cdn02.dm-static.com/images/online_de_c
lp
cervus
Najlepša hvala.Bom poskusila.Lep pozdrav.
dvoranaKo sem videl naslov, sem bil prepričan, da gre za kak nov organskoekobio hipsterki način prehranjevanja...
Commis débarrasseur![]()
"Stressed is desserts spelled backwards!" Zzak kaj pa je to? Ali naj napišem ovčji d...?
dvorana
Dvorana, škoda besed, ker ZZak, spet provocira.
Ja kolk si pa ti zajedljiv! A nč ne uživaš na dopustu? ELAPHUS
mopsika
Ja no, vprašanje je bilo objavljeno med kulinaričnimi temami.Tako kot tisto o urinoterapiji. Bi človek pričakoval, da se v njih pogovarjamo o jedilnih stvareh.
SonjaNe bo držalo, Gospodinjske teme so precej širše področje kot le kulinarika.
Tema je pod 25 zadnjih kulinaričnih sporočil. Nobenega gospodinjstva jaz ne opazim.
Commis débarrasseurNaslov foruma je Gospodinjske teme.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gratinirani svaljki

Bučni pire iz rumene buče