17. dec 2015 20:06
Ajdova kaša z jetri.
andreja m
17. dec 2015 20:06
Ajdova kaša z jetri.
andreja m
17. dec 2015 20:38
pomoc, a med 17500 recepti na naši strani pa ne najdeš nobenega, da nam lepiš linke od drugod?
rimljanka
17. dec 2015 22:04
Eno jabolko na dan prežene zdravnika stran.
dvorana
17. dec 2015 22:08
Za smoothie so rekli, da se pretvori v sladkor. Ravno je bilo po tv.
pomoc
18. dec 2015 7:07
Imam občutek, da nekdo rabi pozornost, ne receptov???
Katrca11
18. dec 2015 7:44
pomoc je napisal/a: |
Za smoothie so rekli, da se pretvori v sladkor. Ravno je bilo po tv. pomoc |
Sama sem sicer proti smootijem, ker sem mnenja, da sta grizenje in mletje hrane v ustih zelo pomemben del prebave. Glede pretvorbe v sladkor, pa je odvisno iz česa je sestavljen. Prvotno so bili narejeni samo iz zelenjave, sedaj so vglavnem iz sadja.
trac
18. dec 2015 8:01
rimljanka je napisal/a: |
pomoc, a med 17500 recepti na naši strani pa ne najdeš nobenega, da nam lepiš linke od drugod?
Novo Imam občutek, da nekdo rabi pozornost, ne receptov??? Katrca11 |
No no, kje pa je opevana obzirnost?
marjja
18. dec 2015 11:04
trac je napisal/a: | ||
trac |
Tudi o smootijih je bilo včeraj govora, predvsem v povezavi z encimi za prebavo. Razumela sem nekako tako, da če samo grizemo zelenjavo in sadje, potem se že proces začne že v ustih, če pa jo pijemo zmiksano, se prebava zelo poleni.
Sama smootijev ne pijem, zelenjavo jem pretežno svežo, sadje zobam skozi ves dan (jabolka in hruške z domačega vrta, poskrbi mama, pomaranče, vodo z limono, vmes pa domače lešnike in orehova jedrca, kivi, pretežno pa sezonsko sadje, kot raste okoli nas; češnje v decembru mi pač ne teknejo.
mamamia
18. dec 2015 11:34
Žvečenje vzpodbudi izločanje želodčnega soka, kar je priprava na prebavo v njem.
rimljankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bananin puding z vanilijevimi rogljički
Hummus namaz