22. dec 2015 19:03

22. dec 2015 19:03

22. dec 2015 19:12
Gogad, kdaj odpreš piškotarnico? ;)
Life is war against boredom~
22. dec 2015 20:53
Moji trenutni piškotki, moram rečt, da nimam roke za izdelavo, ampak se pa trudim, kolikor se le lahko ![]()
.
Ko pa odpotujem do fanta med Božičem in Novim letom, pa še tam spečem dvoje ali troje ![]()

22. dec 2015 21:19
Oh, Anka, kaj jim pa manjka? meni so pa všeč, ravno zato, ker niso popolni in se lepo vidi, da so unikatno delo pridnih rok. ![]()
22. dec 2015 22:02
Glih to bi jaz, tiste lepe, enake kolikor se le da, izrazito lepi vzorci, no ampak se tolažim, da sem se jim pa čist posvetila in so iz srca ![]()
hihi
22. dec 2015 22:16
Po 4-dnevnem pekovskem maratonu je nastalo tole....malo čez 30 kilc.....pečica preživela, jaz pa komajda
,večina je že spakirana in čaka, da jih Božiček raznosi![]()
22. dec 2015 22:43
Anka, prav lušni izgledajo, še zlasti božički.
Ninja...vse to v lastni režiji? Noro.
Life is war against boredom~
23. dec 2015 0:22
Vau, Ninja, vsaka ti čast, čestitam, si morala biti kar več ur na dan v kuhinji, da je nastalo toliko čudovito lepih piškotov![]()
![]()
![]()
![]()
Anka, kaj pa res manjka tvojim piškotom, tudi moji niso ravno za na razstavo, dobri pa so, dobri in deležni pohvale mojih dveh moških, česar sem najbolj vesela.
mopsika![]()
![]()
![]()
24. dec 2015 11:21

24. dec 2015 11:40
O, sami lepi piškoti
. Tudi jaz sem zaključila s praznično peko za letos. Nekaj fotografij: kakavni trikotniki z belo čokolado, piškoti s kokosovo moko, jaffa kroglice, kapučino piškoti, fini keksi, orehovi rogljićki, čokoladni piškoti z vanilijevo kremo, kokosovi trikotniki, bučkoti, orehovi piškoti z lmonino kremo,linški piškoti, rumove kroglice, piškoti z arašidi, piškotki z indijskimi oreščki, moto piškoti, 

Fora
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mehiške taco košarice

Polžki z mesnimi kroglicami