29. sep 2015 23:11
Običajno pecivo - piškoti so 15 gramski, je pa vse odvisno od veličine in sestavin.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
29. sep 2015 23:11
Običajno pecivo - piškoti so 15 gramski, je pa vse odvisno od veličine in sestavin.
30. sep 2015 13:35
No, če smo že pikolovski, je veličina ž. spola,pridevnik se pa po samostalniku ravna, torej: posebne veličine.
Ampak, to je tipkarska napaka, ki je dovoljena, a ne? ![]()
30. sep 2015 15:33
Če smo že tako natančni: v tehniki (recimo strojništvu) se za fizikalne količine uporablja tudi izraz veličina. Kaj je imela v mislih Trixi, seveda ne vem.
Ko bodo tipkovne napake prepovedane, bo pa tudi kulinarike konec, ker bomo vsi pisoči člani v večni karanteni.![]()
30. sep 2015 21:33
Včeraj so bili moji možgani čist na off- spet ponovno bolnica in ko sem danes pogledala kaj sem napisala sem se počutla ful butasto![]()
Da ne omenjam, da je danes še bolj noro - hi jernej je napisal, da smo danes na rezervnem strežniku in bodo vse objave jutri izginile....
1. okt 2015 8:59
Trixi, smo razumeli, vsaj jaz in ne sekiraj se in ne opravičuj. Se zgodi najbolšim. Sonja je lepo napisala, nimam pa nič proti, če kdo lepo opozori na slovnično nepravilnost,
![]()
naor
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo

Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada