Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo
No ,pa je stvar rešena ,preveč cigu migu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
S plinom sicer težko primerjam, naj bi pa bila indukcija bolj varčna od običajnih steklokeramičnih plošč.
sonic
Imam steklokeramično ploščo in lahko rečem da kar kuhamo za 4 člansko družino. V starih dobrih časih sem imela eno plinsko bombolo za cca 3-4 tedne (in vedno je bila prazna v nedeljo pred kosilom). Sedaj imam že cca 7 let steklokeramično ploščo in ko smo prešli na novo ploščo se ne spomnim da smo prav veliko doplačevali za elektriko zaradi večje porabe. Mislim pa, da je indukcija še bolj varčna. Tako da pri tvoji porabi Miss.D kupi kar želiš in se ti ne bo poznalo - namesto da plačaš na bencinskem servisu za pln, bo račun za elektriko kakšen everček višji in to bo to.
Dobro se odloči.
tedykaJaz tudi imam Candy indukcijsko ploščo in Gorenjevo pečico pod njo parkirano, pa nič ven ne meče, je pa res plošča, ko je na maksimumu, malce brneče sorte, ampak resnično malce. Nikjer pa nič ne piska, se ne izklaplja, mešam tudi z vsemi mogočimi pripomočki...
Loni MakaroniLisa, jp, to sem pozabila napisati, gre za brnenje ventilatorja. Ko se je pojavilo prvič, sem šla brati papirje in je bilo noter čisto lepo razloženo. Me je pa parkrat presenetil hladilnik, očitno se je hotel z mano pogovarjati, ta je pa bil malce krivo postavljen.
Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo

Nevzhajana orehova potica