Palačinke z gobami in ajdovo kašo
Kara ,tole pri tebi nekaj ne štima.Imam indukcijo 4x,pa mešam z žlico ali pa s plastično kuhalnico ,še nikoli se mi ni pečica ugasnila,jo imam ravno tako pod ploščo.
lp gogaKara, popolnoma se strinjam z Gogad. Pri tebi sigurno nekaj ne štima. Jaz sem pred dvemi leti kupila samostoječ štedilnik Electrolux insight, s 4x indukcijo in normalno pečico. Ko so mi ga priklopili, nisem mogla uporabljati vseh štirih indukcijskih plošč hkrati, kaj pa še pečice. Problem je bil, ker je "metalo varovalko". Ko sem poklicala mojstre nazaj, so mi prevezali elektriko na več varovalk, pečico na eno, dve plošči na drugo in dve plošči na tretjo varovalko. Potem je bilo vse v redu. Drugače pa nimam nobenih problemov z indukcijo. Stvar je tiha, se ne sliši nobenega brnenja, uporabljam lahko bilo katero žlico ali kuhalnico, ni razlike. Skratka, ne bi ga menjala za nobeno drugo zadevo, posebaj pa nikoli več plina.
Lp, Keka
Tudi jaz se strinjam z Gogad in Keko.Imam ploščo in pod njo pečico,ki sta povezani na dve močnejši varovalki.Indukcija je tiha,za mešanje lahko uporabljam karkoli,kuham in pečem obenem,pa ni nobenih problemov.![]()
Sem se spomnila da mi je parkrat pečica piskala .čeprav ni bila vključena ,pa ni bilo nobeno valovanje krivo ampak ura.Ko je bil ispad elektrike ,smo uro nastavljali in nastavili tudi čas klicanja.Ko sem pritisnila na gumb ,je takoj nehalo.Mogoče imata z uro problem.....
lp gogaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Palačinke z gobami in ajdovo kašo

Jabolčne rožice