Zdrava orehova potica
Drugače pa je na posodi tudi znak, ki ti pove, da je posoda primerna za indukcijo - v obliki spirale. Ker tudi vsa WMFova posoda ni primerna za indukcijo. Mi imamo 2+2, če bi se odločali še enkrat, bi imeli vsa 4 kuhališča indukcijska.
Loni MakaroniKot je omenila Loni, znak na dnu posode v obliki spirale. Preveriš pa tudi z magnetom (če se prime, bo delalo), saj nekatere posode (črne od EMO Celje) nimajo znaka, pa so primerne.
Meni zadostuje 2+2, ker kdaj kakšen ostanek pogrejem v stekleni posodi, ki jo uporabljam za pečenje v pečici. Skoraj nikoli pa ne kuham na navadni- če že moram, do vrenja segrejem na indukcijski in potem prestavim na navadno. Se mi zdi, da bi na navadni pristavila novembra, zavrelo pa bi decembra... tako da je kar za razmisliti ali 2+2 ali 4.
LP, V.
Plin - kaj je to? No, grem jutri plačat 4x indukcijo.
Loni MakaroniTudi jaz imam 2+2 in mi je kot marsikateri žal,da nisem kupila 4 indukcije.Plina pa brez velike sile ne bi več uporabljala.Na indukcijo brez problema paše tudi vsa emajlirana posoda.
IvaSinKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zdrava orehova potica

Klasična pizza