Pozdravljeni, ima kdo kaksen nasvet, kako zdravo pripravit svinjsko ribico? V pecici?
Simon_92
Pozdravljeni, ima kdo kaksen nasvet, kako zdravo pripravit svinjsko ribico? V pecici?
Simon_92
23. mar 2015 21:56
Zavito v slanino, na ponvi in dokončati v pečici
23. mar 2015 22:11
Slanina je že preveč :) žal
Simon_92
24. mar 2015 6:31
Če ti noben od 20 receptov v naši zbirki ni všeč, .........
rimljanka
24. mar 2015 7:47
Če hočeš zdravo zdravo, jo samo posoli in popeci v ponvici na štedilniku ali v pečici, zraven pa slan krpmpir in zeleno solato. A zame je zdravo tudi, če je nekaj okusno, pregrešno dobro, a po pravilih zdravega življenja ni "zdravo". Ker pa z užitkom poješ, je še kako zdravo, ker ugodje, ki ti ga nudi hrana tudi nekaj velja. Moj najdražji pravi, da je zdravo vse, le količine so pomembne. In s tem se vedno bolj strinjam. Tudi slanina je zdrava, da ne bi mislil, da ni, le kilo na dan je ne smemo zaužiti, če te malo pohecam.Pa dober tek, karkoli boš že pripravil.
naor
24. mar 2015 8:10
naor, 1A x 10 za to tvoje pisanje.
mamamia
24. mar 2015 9:14
Točno tako, kot je napisano v predhodnem postu. Ni nezdrave hrane, nezdrava je lahko samo količina.
Miroslav Vulović
24. mar 2015 9:19
Bravo, jaz tudi zagovarjam zgoraj napisane tri zadnje poste in se jih držim
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
24. mar 2015 9:31
No hvala bom kar na hitro popekel potem pa skupaj s krompirjem in zelenjavo v pecico :) se pa seveda strinjam z napisanim vendar je trenutno moja prehrana malo bolj stroga :)
Simon_92
24. mar 2015 10:08
Pa ne pozabi na kako začimbo ( timijan, poper, česen), da bo bolj okusno.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
24. mar 2015 11:23
Pa zakaj v pečici? Saj ribico v ponvi opečeš, v pečici se ti bo samo izsušila.
mamamia
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti z omako iz bazilike in parmezanom
Hot dog v listnatem testu