Zakaj ne ve

anta  

član od: 19.12.2013

sporočila: 38

16. feb 2015 22:43

  Je Vanja lepo napisala. Ljubezen je takrat,ko ne ves zakaj...ampak ga imas preprosto rad, ko nehata gledati drug drugega in zacneta gledati v isto sme.

anta

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15821

16. feb 2015 22:46

Kot je rekla Vanja: ko veš zakaj imaš nekoga rad, potem ljubezen ugasne. Amen.

Tale učenka t pa mora biti hudo naporna, če po treh letih vztraja, da ji fant pove, zakaj jo ima rad. Ljubi bog, pazi, da ti ne bo zaradi  pretiranega vrtanja vanj rekel, da te ne mara več, sploh če mu boš takšne klobasala. 

Srečna bodi, da ne ve, zakaj te ima rad. Če te ima rad v paketu, pomeni da te ima rad tudi z vsemi tvojimi napakami vred. 

 

Mislim, da je Marylin Monroe rekla nekako takole: Če ne maraš v moji najslabši izdaji, si me ne zaslužiš niti v najboljši. In tvoj te očitno zelo mara. 

mamamia

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

17. feb 2015 2:29

mamamia je napisal/a:

 

Mislim, da je Marylin Monroe rekla nekako takole: Če ne maraš v moji najslabši izdaji, si me ne zaslužiš niti v najboljši. In tvoj te očitno zelo mara. 



mamamia

In še nekaj je rekla Marilyn.

"Diamonds are girl's best friends."

Mogoče je tako mislila, zato, ker se diamantom da točno "izmeriti" karate in jim določiti denarno vrednost.

Lahko, da je naša mlada kolegica z začetka te teme hotela od fanta slišati take podatke

Mojca

samanty  

član od: 13.2.2015

sporočila: 14

17. feb 2015 7:44

omojbog, a vi to resno.. po 3 letih zastaviš fantu resno vprašanje, zakaj te ima rad? ... a prej ga nikoli nisi tega vprašala? sej pa te more met rad, če je s tabo, če ti je zvest... ne vem no.

js svojega kvečjemu v šali vprašam, zakaj me ma rad (na to on vedno odgovori, da me nima rad ampak me ljubi :D), in mi on potem pove kako malenkost; da ga vedno spravim v dobro voljo, da sem odlična v kuhinji (no, še kje verjetno ane.. khm khm), ker ga vedno znova presenečam...

ampak da bi mu šla pa resno takole zatežit; čuj zdaj pa mi ti povej, zakaj me maš rad??! mislm res,.. no comment.

punca, če mu boš začela po treh letih tkole utrujat in težit z nečim, kar je očitno logično (očitno si mu všeč kot paket, kot so že druge rekle, drugače ne bi bil s tabo! sigurno imaš kako lastnost ali kaj na videzu, kar mu mogoče ni najbolj všeč, pa tvoje pozitivne lastnosti prevagajo... ;) ), verjemi, začela mu boš najedat in se ne bo fajn končalo.

meni se bolj zdi, da si ti v nekih čudnih dvomih glede njega, mogoče si spoznala koga drugega in ti je on začel pihat na dušo zakaj te ma vse rad (si mu všeč), zdaj se pa sprašuješ, zakaj si svojemu fantu všeč... kaj več pa ne morem povedat, ker si vprašanje zbrisala.

samanty

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5188

17. feb 2015 7:54

Yes, samanty, tole zadnje je tudi zelo realna možnost, namreč, da ima učenka fanta že po malem vrh glave zadosti, pa je to en tako žensko zloben način, da ga pošlje v nepovrat: lepo počasi mu požre živce, potem pa "oh, saj sem vedela, saj ti me sploh nikoli nisi imel rad". Ker če se pa še po tem ne bo pobral, mu pa res ni pomoči. In ona bo ob tem seveda ohranila svetniški sij žrtve brezčutnega moškega šovinista.

Ali je pa še tako zelo mlada, da tako ali tako ne ve, o čem sploh govori. Eni pač začnejo "hoditi" pri dvanajstih in potem delajo, kar vidijo na televiziji in v videospotih, ker menda že tako mora biti, pa še kuuul je - po treh letih ti pa tudi začne presedati, a ne, če ni zadaj nič razen predstave za okolico.

Sonja

nxyz  

član od: 3.10.2014

sporočila: 140

17. feb 2015 8:04

jkd je napisal/a:

 

A ni celo hotela, da našteje tri njene lastnosti, zaradi katerih jo ima rad?


jkd

 

Zakaj sem prepričana,da je tole pobrala v filmu,ki je bil par dni nazaj na tv. No pa še tam si je to govoril izmišljen par...

 

Niso vsi fantje govorci in osladni nakladači. Moj mi nikoli ni kaj takšnega govoril pa me zato nima nič manj rad,pač pokaže na druge načine. Nekaterim dejanja več pomenijo kot besede.

nxyz

spagon  

član od: 12.6.2007

sporočila: 1133

17. feb 2015 13:27

saša

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5188

17. feb 2015 13:57

Saj to smo hotele povedat... ampak ti si pač bolj na direkt

Sonja

UČENKA T  

član od: 29.12.2012

sporočila: 88

17. feb 2015 16:16

No,no no .. malo pretiravate drage moje ni nobenega drugega fanta v igri!

Joj no če mu zastavim takšno vprašanje še ne pomeni,da sem zatežena in me mora pustit,ker mu kao težim kot ste nekatere napisale. Sem samo vprašala ... no recimo ali bi vaši možje/fantje odgovorili na to moje vprašanje??

UČENKA T

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

17. feb 2015 16:25

Uživaj v svoji mladi ljubezni in ne sprašuj, nekatere stvari pač so ali jih pa ni. Ti imaš nekaj dragocenega in to neguj!

 

naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti