Gratinirani fuži s sirom in pršutom
| runo01 je napisal/a: |
| Razmišljam o nakupu manjšega parnega čistilca v mislih imama CLATRONIC PARNI ČISTILEC. Ima mogoče, kdo iskušnje s tem čistilcem,se mi dopade ker je majhen. runo01 |
Izgleda, da so se parni čistilci od aprila 2004 pa do junija 2007 kvalitetno zelo izboljšali. Če pogledate nazaj, prevladujejo
, zadnje čase pa je kar nekaj
. Imam prav???
Tudi jaz bi ga rada kupila, ker mi bodo fuge v kopalnici požrle nohte in živce ter tone čistil.
titta| ribaracarak je napisal/a: |
| Fuge v moji kopalnici pa so še cementne in jih je parni čistilec kar odpihnil (čisto malo, ker sem takoj nehala, ko sem videla kaj se dogaja), jih pa super očisti v kuhinji - vse pohvale. rrr |
| LIJANA je napisal/a: |
Pred letom ali dvema je moža prosil znanec, če lahko pride predstavit parni čistilec, ker se je ravno uvajal v delo in nam ga niti ni poizkusil prodati.
Cena je bila blizu 2000 E in to sploh ni bila kakšna mala zadeva, čistil je pa z njo tako, da sem samo gledala odprtih ust in ostala brez besed. Stvari, za katere rabiš mrežico in abrazivno sredstvo je v trenutku očistil s paro. Zraven se lahko dokupi še likalnik. Samo, cena pa je občutno previsoka. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gratinirani fuži s sirom in pršutom

Hačapuri - gruzijski kruh