Živila (potrebujem pomoč)

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15820

10. dec 2014 19:01

Od Tuša in Leclerca imam kartico, ker se denar od običajnih nakupov gor nabira, pa imam potem v kakšnem mesecu dni en nakup za 25 do 30 evrov s tem plačan ... 

Sicer pa tako kot rececca.

mamamia

Gabriela  

član od: 25.10.2003

sporočila: 112

10. dec 2014 21:51

Zdajle sem na dušek prebrala vseh 10 strani (a bi morala zdaj pojasnjevati odkod mi čas? -- Bom kar povedala: kadar je kakšna "huda" tekma na tv, se z užitkom umaknem za računalnik - nisem Mariborčanka- ) in vmes se nekajkrat naglas nasmejala.  Bistvo, zakaj sem se oglasila pa je, če je mogoče kaj blizu resnice, da se obeta proizvodnja hrane za kužke, se javim za "dvornega preizkuševalca". Ne jaz, imam pa dva psa, enega 40-kilogramskega in eno 2-kilogramsko. Upam pa, da bo poceni... in kvalitetna, ko bo naprodaj.             Drugače pa, stanujem v bloku, kjer je vsak dan pri nabiralnikih eno morje reklam, ki jih rada prelistam, pa če slučajno kaj pade v oči, ok, če pa ne, pa tudi prav. Da bi pa pridobila 5 centov plusa pri ceni, in istočasno 50 centov minusa zaradi bencina - ne vidim smisla.

Čao, G

Gabi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti