Za vsakih 15.- € vrednosti nakupa, prejmete 1 figurico Stikeez brezplačno. Če kateri/katera tam nakupuje in ne zbira teh figuric, se priporočam. Prosim ponudbe na zs, da se dogovorimo o menjavi.
ursyy
Za vsakih 15.- € vrednosti nakupa, prejmete 1 figurico Stikeez brezplačno. Če kateri/katera tam nakupuje in ne zbira teh figuric, se priporočam. Prosim ponudbe na zs, da se dogovorimo o menjavi.
ursyy
Jaz vedno v vrsti najdem kaksno mamico in ji direkt dam :)
Pozdravljeni, za menjavo imam oceanomanio, slovensko košarko 2013, spar hitex nalepke, dm bone, nove znamke A ali B. Če nikomur ne ustreza moja menjava, lahko stikeeze tudi kupim.
Lp
ursyyurssy, ravno tale vikend smo imeli z prijatelji ( žar fešta :) ) nakup in če potrebuješ ti lahko pošljem po pošti. Pošlji mi podatke na ZS in dobiš, lp
dkrajnc24pozdravljeni ,tudi jaz vas naprošam če ima kdo viška figurice STIKEEZ, če mi jih lahko pošlje...
lp
harmonikaŠe vedno iščem stikeeze.
Pozdravljeni, za menjavo imam oceanomanio, slovensko košarko 2013, spar hitex nalepke, dm bone, nove znamke A ali B. Če nikomur ne ustreza moja menjava, lahko stikeeze tudi kupim.
Lp
ursyyŠe vedno iščem stikeeze.
Potrebujem:
-Snaky,
-frankey,
-puff-puff,
-orby,
-bunny,
-papsy,
-loggy,
-sharky,
-gloo-gloo,
-guinny,
-dolfy,
-ely,
-giry joe,
-hip-hip,
-frogy
Za menjavo:
-puffy
Za menjavo imam tudi oceanomanio, slovensko košarko 2013, spar hitex nalepke, dm bone, nove znamke A ali B. Če nikomur ne ustreza moja menjava, lahko stikeeze tudi kupim.
Lp
ursyyŠe vedno iščem stikeeze.
Potrebujem:
-Snaky,
-frankey,
-puff-puff,
-orby,
-bunny,
-papsy,
-loggy,
-sharky,
-gloo-gloo,
-guinny,
-dolfy,
-ely,
-hip-hip,
-frogy
Za menjavo:
-puffy,
-igor
Za menjavo imam tudi oceanomanio, slovensko košarko 2013, spar hitex nalepke, dm bone, nove znamke A ali B. Če nikomur ne ustreza moja menjava, lahko stikeeze tudi kupim.
Lp
ursyyImam dva pa nimam pojma kako se imenujejo... Ali je kje opis???
testenincaPotrebujem:
-Snaky,
-frankey,
-puff-puff,
-orby,
-bunny,
-papsy,
-loggy,
-sharky,
-gloo-gloo,
-guinny (obljubljeno)
-dolfy,
-ely,
-hip-hip (obljubljeno)
-frogy
Za menjavo:
-cheez,
-piggy
Lp
ursyy| testeninca je napisal/a: |
Imam dva pa nimam pojma kako se imenujejo... Ali je kje opis???
|
tule so: http://www.lidl.si/sl/5239.htm
čokoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo

Polnozrnati metuljčki z zelenjavnim ragujem