4. jun 2014 8:09
![]()
| Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
Zakaj imam občutek, da avtorica teme išče navijače zase?
|
ne se bat ;)
včasih nas občutek redno zezne ;)
sprašujem, ker sem pred kratkim prišla sem gor, ker sem na drugih forumih slišala o "preseratorstvu" tu gor, o tem kako je par uporabnikov vse, kako te zakoljejo v kali, da ne upajo postaviti vprašanj, ... Sicer pa tako je v večini forumov. :))
In tako sem odprla temo, da vidim mnenja in si enostavno ustvarim film, kdo prevladuje, kdo je "in" na kulinariki, kdo obvlada zadevo, kdo se glede receptov nagiba v katere stran (babičini recepti, novi, kaos ma krožniku, kdo kuha z vegeto), kdo ima ideje, komu se je potrebno pokloniti, torej, da vas čimprej "spoznam" kdo je v kakšno smer in da vem koga pocukati, ko bo manjkalo tisto nekaj, kdo je za kaj dovzeten, kaj kdo meni o drugih kuharjih ... ;)
In ja, prilepila sem link, da si lahko preberete moje mnenje, in pa da si preko vaših zapisov ustvarim še vaše. :D
Včasih, je boljše vprašati in nekoga spoznati in se ne zanašati na občutek. Čeprav moram povedati, da imam tudi sama zelo dober "tisti" občutek. Baje.
![]()
P.s.
Bineta poznam osebno, smo bili sosedje, sodelavci in lahko zagotovim, da v resnici in osebnem življenju ni tak. Je pa to "obnašanje" del zapisanega scenarija, ki se ga morajo držati. ;)
Sweetness Bakery