Teden restavracij - izkušnje

evergreen-Smedelnik-> super :)

Leikolinko

Navdušeni smo bili nad Pavusom nad Laškim. Jaz bom zagotovo še šla tja tudi "izven" tistega tedna :D Menu je bil super jesenski in meni ljube sladko slano kisle kombinacije jedi. Tudi vinska spremljava je štimala u nulo

Jedli smo pri Krištofu  - Predoslje pri Kranju.Hrana je bila odlična, postrežba pa ni bila na nivoju.Se strinjam z Sašo osebje mora gostu znati približati jedi ki so v hodu.

L.P.

mijamarija

Spomladanski teden restavracij je že pred nami in sicer od 20 - 29 marca...rezervacije se že polnijo, tako da, kdor želi naj pohiti.... 

https://www.google.si/url?sa=t&rct=j&q=& ....

Vrtejbenka

Na Gradu Tabor v Laškem smo bili tako zelo zadovoljni z valentinovo večerjo, da smo že pohiteli z rezervacijo v tednu restavracij. Komaj čakam!

Tinky Binky

Jaz pičim v Strelca. 
Poročam...

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

MBrando, jutri še niso meniji Tedna restavracij, ta se začne 20. marca, zdaj samo še rezervacije zbirajo.

Lahko pa poročaš o Strelcu nasploh.

mamamia

Ola mamamia.
Zasedeni v tistem terminu, za katerega smo plavdirali. Zadeva prestavljena v VALVAS'OR.
So pa na strani TR že podani meniji.

Kam pa odete vi, draga maman?

Vse dobro

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Kot običajno in lokalpatriotska kar k Rajhu v Beltince.

Pa tokrat (prvič) k Tončku v Böltince.

Pri Rajhu, tradicionalno postrežba in hrana vrhunski. 

...

Sem pa v službi danes načela temo tedna restavracij in moje rezervacije, pa mi sodelavec pravi: Žalostno je življenje, ko dva odrasla svojih treh mulcev finančno ne zmoreta peljati po normalnih cenah v nobel restavracijo (doživeti kozarce na pecljatih in kakovostno postrežbo).

Desanka

Desanka, ampak to pri Rajhu ne v okviru Tedna restavracij? Saj se letošnji šele 20. marca začne. Torej ti o lanskem, kajne?

mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti