V Nordsee restavracij sem videla orjaške kozice, ki so bile prerezane podolgem in popečene. Sedaj sem jih kupila v dobri veri, da dobim kakšen recept, pa ga ni. Ali je že kdo pripravljal orjaške kozice in kako?
Hvala V naprej
karnak
V Nordsee restavracij sem videla orjaške kozice, ki so bile prerezane podolgem in popečene. Sedaj sem jih kupila v dobri veri, da dobim kakšen recept, pa ga ni. Ali je že kdo pripravljal orjaške kozice in kako?
Hvala V naprej
karnak
Pripravljaš jih na vse načine kot vse druge rakove repke. Opečene na maslu, olivnem olju, lahko tudi navadnem belem, pa sezamovem ... začiniš lahko s česnom, lahko pokapljaš s sokom limete, potreseš s čilijem, dodaš malo svetle sojine omake, ali ostrigine ... lahko narediš v omaki, lahko jih skuhaš in pripraviš s kakšnim prelivom kot hladno solato ...
mamamia
Ali poješ surove, če je brez recepta prevelik zalogaj.
Commis débarrasseur
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečen riž z zelenjavo

Pad Thai s piščancem