Sušilni stroj

miele  

član od: 24.6.2007

sporočila: 207

27. okt 2013 19:50

http://www.ideo.si/a/kondenzacijski_susilni_stro

Pozdravljene

 

Sam uporabljam,zgoraj navedeni sušilni stroj z toplotno črpalko.V njem sušim popolnoma vse.Tud tiste bunde sem dal noter,ko piše na etiketi prepovedano sušenje v sušilnem stroju.Dal sem na program damsko perilo,in se ni popolnoma nč zgodilo.Ker sem odprl vrata,in je blo v njem skoraj hladno.Ima pa programe za vse vrste perila kot so:odeje,posteljnina,jeans,športno perilo,sintetika,volna,damsko perilo,puh itd.Skratka fenomenalen sušilni stroj.Pa še v obe smeri vrti boben,da se perilo ne zapleta popolnoma nč.Novi modeli od Bosch in Siemens,vrtijo samo v desno.Zelo neprijetno sploh ko sušiš,posteljnino se vse zaplete v klobčič in zelo zmečka.Ga ima kolegica pa se fuul jezi,ker je posteljnina zelo zmečkana.Vem,da se bo negdo najdu tuki,pa reku kje maš pa Miele :).Imel sem lani zelo ugodno ponudbo,tega sušilnega stroja z toplotno črpalko in sem zato njega uzel.Dragač bi itak uzel Miele.Pa še 50 mesecev garancije imam.Lahka tudi povdarim.Da od lani julija ga skoz uporabljam.Položnica od elektrike se mi je vidno zmajnšala.Tako da res ti z toplotno črpalko porabijo minimalno energije.Je pa energijski razred A++.In tud sušijo z nižjo temperaturo.Prostora pa sploh ne segrevajo.Skratka priporočam nakup z toplotno črpalko.

 

Vse lepo pozdravljam :)

 

Lp Miele

Miele

tatjanka  

član od: 29.10.2013

sporočila: 6

29. okt 2013 22:50

Ko tole berem, se mi zdi, da imajo danes stroji zelo slaba navodila. Mi smo pred tednom dni kupili novi pralno sušilni stroj Candy.Če bi jaz imela kje sušiti, ne bi sušila, ker (tega še nimam čist pogruntanega)se mi zdi, da je kar precej zmečkano. Res pa je, da tudi pri našemu ne vem, ko dam program sušenja za v omaro je zelo mokro. Zakaj tako. Imam tudi slabo izkušnjo s sušenjem kavbojk. Jaz marsikatero stvar na pol posušim, potem pa na radiator.

tatjanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti