Oddaja ana kuha

Bravo Vrtejbenka in Helenag...globoko se strinjam z vama glede vseh mogočih kuharskih oddaj. Gledam, kar mi je všeč..za tisto kar mi pa ni, obstaja gumb na daljincu.

Sem pa pred približno dvema letoma spremljala eno sezono tekmovanja avstralskih otrok za naj otroškega kuharja (sem si downloadala)....to je pa bil čisti užitek.

Taki mladi mojstri, da dol padeš(starost od 9-12 let). Kreativni, vrhunski, otroško preprosti...so pod nežnim vodstvom mentorjev- ocenjevalcev ustvarjali od preprostih do vrhunskih kulinaričnih stvaritev.Otroci, toda pri svojih 50 in več letih sem se resnično spraševala če znam res kuhati...pa pravijo moji dobrojedci, da znam.

Povsod najdeš kaj novega, tudi pri Ani..

LZvokelj

Hvala, ker ste ugotovile napako, jaz sem recept samo prenesla, tako je bilo objavljeno na drugrm forumu.

Se orpsvičujem, ni bilo namenoma.

Cita75

Pozdravljeni,

Ana je kuhala Brezglutenski kolač s pinjolami. Zanima me, če je katera zasledila koliko mletih mandljev je uporabila? Glede na to, da je brez glutena bi lahko kje pisalo... Sem brala in gledala oddajo vsaj dvakrat na spletu pa nič. Samo knjigo vse strani tiščijo pod nos, ne bom pa kupovala cele knjige zaradi enega recepta...

Monika7

Če te tako zelo zanima, pa res nočeš kupit knjige, pojdi v knjigarno in poglej.

Vesnuska

Monika7...,da ne boš hodila v knjigarno gledat recepture,ti povem da je v kolač  dala 170 g fino zmletih mandeljev..

P.s. vedno imam problem pri sklanjatvi teh mandel.....

Vrtejbenka

Mandljev!

naor

Soseda, na, prva pomoč

lp

mzm

Hvala obema...samo kot vidim iz razpredelnice soseda,imam dve možnosti...ehhh..nič ,bom pekla raje iz orehov..je lažja sklanjatev....

Vrtejbenka

, Vrtejbenka, 

Johanna

Vrtejbenka, evo nisem vedela, da sta obe obliki pravilni. Tvoja in moja! Tole je pa za zapomniti si! Miška, hvala!

naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti