13. nov 2012 21:04
Res smo različni. Tudi sama sem srednjo šolo že davno naredila, pa vedno z veseljem pomagam (v primerni meri) tistim, ki prosijo za pomoč. Tudi sama sem (v primerni meri) dobivala in še dobivam pomoč, če zanjo zaprosim, pa mi je najbolj normalno, da pomoč nudim tudi sama. Sem tudi na delovnem mestu vajena na tak daj-dam, bolje: dam-dobim.
Konec koncev je naša stran namenjena izmenjavi mnenj, pomoči, nasvetom. In tisti, ki so/smo bolj izkušeni, smo, vsaj moje mnenje je tako, pač trenutno bolj v vlogi "dam", tisti, ki so manj pa v prejemanju tega, v vlogi "dobim", kasneje, ko bodo prestopali v naše vrste, se bo število njihovih "dam" povečevalo.
Nikoli ne bom pozabila kolega, ki me je v časih, ko še nisem imela izpita (in s tem avtomobila), pogosto peljal domov, še posebej pozno zvečer, kako je rekel: Ko boš imela izpit in avto, boš pa ti koga drugega peljala. In to še vedno počnem in povem to zgodbo tudi pogosto. Dobro delo pride slej ko prej spet naokoli. In po tem načelu živim in delam.
Minutka, veselilo me bo, če nam boš v nekaj besedah predstavila ta vaš projekt. Gotovo ne bom edina, ki bom tako izvedela kaj novega.
rimljanka