5. dec 2012 8:40
sam sem spekel meni ljube sconese ter rahel čoko biskvit iz baze.
Za vikend pa novi projekt:
ROŽIČEVO PECIVO
Jogurtov-limonin kolač
5. dec 2012 8:40
sam sem spekel meni ljube sconese ter rahel čoko biskvit iz baze.
Za vikend pa novi projekt:
ROŽIČEVO PECIVO
Jogurtov-limonin kolač
5. dec 2012 8:55
Takole, to je moja Miklavževa peka...
5. dec 2012 9:41
jaz pa zdaj sele razmisljam kaj bi pekla. Sigurno bo to na spisku:
linske oci
vaniljevi ali orehovi rogljicki
limonini rogljicki
rumove kroglice
razne oblike piskotov iz mase linskih oci - razlicno okraseni
bajadere
pijane breskvice
na novo bi letos poskusila:
medenjake
nebeski poljubcki
cokoladni piskoti z vaniljevo kremo
mojcadd
5. dec 2012 9:52
| elaphus je napisal/a: |
Hja, ninja24, za take piškote pa še nisem slišala. Posebno me bodejo cimetovo-čilijevi in oni speculaas namaz. Se da kje kak recept izbrskat? Prosim! Sem iskala na kulinariki, pa nič našla. lp
|
Nisem ninja24, a vseeno (upam, da taprava ninja ne zameri) ![]()
Recept za speculaas namaz sem jaz našla na hrvaški kulinariki: poišči naslov SPECULOOS NAMAZ (ker ne vem, če lahko link prilepim) ![]()
Upam, da sem ti pomagala.
Ta namaz sem jaz že preizkusila, moj mulc pravi, da je boljši od Nutelle. ![]()
ela113
5. dec 2012 10:13
Miklavž je letos končal s peko. Nastali so: nougatovi piškoti, medenjaki, kinder štangice, domači prijatelj ati zlati, janeževe kapice, pomarančni piškoti, mandljevi kolački z marcipanom, stekleni piškoti in razpokani piškoti. Sedaj pa malo odmora do božiča.
5. dec 2012 14:34
| elaphus je napisal/a: |
Hja, ninja24, za take piškote pa še nisem slišala. Posebno me bodejo cimetovo-čilijevi in oni speculaas namaz. Se da kje kak recept izbrskat? Prosim! Sem iskala na kulinariki, pa nič našla. lp
|
NIsem sicer ninja24, poišči dober recept za čokoladne piškote, dodaj malo cimeta in kajenske paprike. Lahko kar po okusu.
Cimet paše v Čokoladne piškote z višnjami , če malo kajenske paprike bodo še malo bolj posebni. Enako velja za moje razpokane pičkote ali sanjske čokoladne.
5. dec 2012 14:43
Sweetie vsa čast. Pa mislim, da sem jaz pretiravala, ker sem napekla 5 vrst... Zanima me , kateri so tisti piškoti, ki imajo okoli testo za napolitanke.
julčika
5. dec 2012 15:02
Oho kakšni lepi piškoti, bravo punce. Prav je, da diši po naših domovih.
Včeraj sem v Evrospinu videla pomarančne arancine oz. citronat in mešane z repo. Cena je bila pod 1evro 80g. Kaj je s to repo? Je ok?
5. dec 2012 15:08
julčika...to je to http://www.coolinarika.com/recept/sarene-kinder-stangle/
Sweetie, ali se namesto mleka v prahu da uporabit kaj drugega?
angie :)
5. dec 2012 15:31
hvala vsem za odgovore in pomoč. Sem ugotovila kje je bla finta, fajn ohlajeno testo na hiiiiitro oblikuješ in ne razpada :) jaz sem naredila kar dolge kače jih razrezala in upognila v rogljiček direkt na pekaču. Super so, jih moram skrit da jih ostane kaj za obiske :)
nittaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zelenjavna mineštra

Ajdove palačinke s slivami in sladoledom