Pozdrjavljeni prosila bi za pomoč iščem ugodno prenočišče v izoli,po možnosti kakšno gostišče.
runo01
Pozdrjavljeni prosila bi za pomoč iščem ugodno prenočišče v izoli,po možnosti kakšno gostišče.
runo01
Kje? Za koliko casa? Kaj je to ugodno? Hrana vsteta ali ne? Ali samo strogi center ali lahko tudi okolis (npr. Jagodje in podobno)?
urskaV okolici izole,kakšn km izven izole.Prenočišče z zajtrkom tam okrog 40 evrov za 2 osebi za tri nočitve.
Na internnetu sm brskala sam nič kaj pametnega našla zato sm se obrnila na vas,če je mogoče kdo seznanjen s tem.
runo01Z možem se pogovarjava tudi za Izolo. Slišala sem za ugodno ponudbo, in sicer za Dijaški dom Izola. Drugih lokacij ne poznam.
MerjinaaJaz vem za en privat "hotel", ko oddajajo sobe v Jagodju. Nisem pa prepricana, ce ponujajo tudi zajtrk. Lahko pa poiscem kontakt, pa se zmenis dalje.
urskaJa prosim,sej obrok niti ni pogoj.
runo01
http://www.kuponko.si/53-popust-na-1x-nocitev-kombi
Tole danes ponuja kuponko. Ni ravno Izola, je pa poceni. Je pa od 15.7. naprej.
vida70| runo01 je napisal/a: |
| Ja prosim,sej obrok niti ni pogoj. |
Sem ti poslala ZS (da ne bi kdo rekel, da zganjam reklamo tukaj
).
v hotelu žusterna je polpenzion 39 € na osebo... sem se ravno vrnila s kratkega oddiha
Lakica
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ajdov kruh z orehi

Bovla z metuljčki