Torbice

rag_doll  

član od: 24.8.2011

sporočila: 505

3. maj 2012 8:49

Nimam jih prav veliko, menjam jih vsake toliko, ko se na to spomnim. Da bi vsak dan menjala - skladno s tistim, kar oblečem, mi ne pade na pamet (beri: sem prelena). Zaenkrat jih imam eno v drugi, če grejo, in na podestu, ko bo pa vgradna omara narejena v spalnici, se bo pa v njej našel prostor, o ja

rag_doll

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

6. sep 2012 12:02

Večeraj je bila v prilogi Delo in dom objavljena rešitev za torbice, ki je meni zelo všeč. Ideja je dobra, mogoče boste od nje kaj pobrali.

V tschibo so prodajli obešalnik, na katerega je mogoče pritrditi 8 torbic, ki jih drži veltra trak. Ni za težke, že usnejene imajo skoraj preveč teže. Ko bom odkričla postopek lepljenja slik v tekst, bom naredila posnetek, ki ga je mogoče razviti v kaj podobnega.

 

F r i n a

marjja  

član od: 6.9.2011

sporočila: 2510

7. sep 2012 17:36

Frina, po pol leta sem šele odkupila idejo o traku za ključe in že šivam v službeno torbetino. To je namreč torba, v kateri so vsi papirji, prenosnik, marela, "preživetveni kpl", podoben tvojemu, (20€ je odlična ideja, ker ko mi je avto crknil, nisem imela za avtobus in sem si morala sposoditi).

Nekako se ne morem navaditi, da bi kot kolegice nosila službeno torbetino in še eno fancy torbico.

O ostalih torbicah pa ne bom zgubljala besed.. So pač tam v omari.

 

Imam pa dobre "rukzake" Deuter! To pa tudi ni kar tako!! A ne???

marjja

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

9. sep 2012 15:57

Slikica Vanje prikazuje že vgrajen trak, ki ga svetujem kot dodatek, ki ga vpijete sami.

Obešalnik za mizo ( če ni predebela), je v moji torbi že tri leta, vendar vedno nabašem na predebelo mizo. Obstaja nova varianta, z večjo kljuko.

Tisti trak bi lahko bil za obrambo pred napadalcem, namesto poprovega spreja. ( So mi povedali kriminalisti, da naj raje nosim s sabo majhen deodorant v taki velikosti. Enako zadeve, če pa ti falot prebska torbico in najde obrambni sprej, ve, da se ga bojiš in te lako celo pošropi.)

F r i n a

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti